Hönsmamman

Alla inlägg under januari 2013

Av MissJA - 5 januari 2013 12:05

Hittade detta i nyhetsbrevet från babycenter. Det var lite skoj...


Bäbisen 3 månader,
Mindre kända milstolpar:

Bebisar kan suga tag i dina läppar eller kattens tass med oanad styrka

En bebis kan härma en larv i upp till 15 minuter

Bebisars bajs kan komma ut med samma hastighet som en högtrycksspruta

Bebisen kan kräkas upp mjölkspyor hundra gånger om dagen

Bebisars grepp är starkt nog att dra ut 15 hårstrån på en gång

En bajsblöja kan skingra en folksamling på tre minuter

Av MissJA - 5 januari 2013 11:58

Redan nu kan jag konstatera att mitt ögonmått för en lagom portion hade blivit fel, riktigt fel. Inte undra på att jag var hungrig!! Jag åt typ hälften så mycket som jag borde göra. Redan nu efter en riktig portion lunch, ett lagom stort mellanmål åh en bra frukost märker jag skillnad, jag fryser inte, blev genast piggare, är proppmätt åh är inte yr längre. Yrseln var nog det som kändes jobbigast. Men precis som jag började misstänka, urseln kändes precis som när jag var sjuk åh typ vattenfastade åt h-vete för länge

Jag har löst gåtan!! *nöjd*

Av MissJA - 5 januari 2013 08:13

Vad är det för fel på mig, jag är så hungrig, typ hela tiden. Det blir till att plocka fram matvågen igen så att jag äter lagom stora portioner. Det är ju inte bra om de är för små eller för stora. Vitsen är ju att de ska vara lagom stora och rätt sammansatta så att ämnesomsättningen fungerar optimalt.

Det kanske kan verka lite extremt att ta fram matvågen bara för att man är mera hungrig, men i mitt fall känns det nödvändigt. Att ignorera hunger har jag ju tränat många år på att göra. Nu kan jag åxå göra det, om jag vet att jag har ätit rätt. Men rädslan finns där att min ätstörning kan göra en smygande comeback om jag inte är uppmärksam. Denna oro är en del av att jag tror att oavsett tidigare missbruksproblematik, är risken för återfall ständigt där. Jag är som en nykter alkoholist, översatt till frisk ätstörd.

Av MissJA - 4 januari 2013 20:53

Idag har jag haft lite feber mellan kl 11-18, sedan började jag må bra igen åh tempen var åter normal. Men tack vare detta blev det ingen skidåkning tyvärr. :( tur i oturen att det kommer fler tillfällen.

Jag har inte skött maten bra idag. Jag mådde illa åh var lite yr så jag hade ingen matlust. Men tänkte ta lite yoghurt ikväll, kvällsmål, nåt jag inte ätit på flera veckor nu (borträknat julen åh nyårsafton förstås.)

Hoppas på bra sömn i natt åh få en frisk helg.

Nattinatt

Av MissJA - 4 januari 2013 19:38

Jeans, amningströja, vita sockar.

Tråkigt, jag veeet. Men som ammande åh ännu halvfet kommer jag inte i nåt roligare än... Men, jag hade åtminstone inte fläckiga mjukisbyxor på mig åh tröjan jag har på mig är nästan ren ;)

Av MissJA - 4 januari 2013 16:30

kolla vilken kontroll Mii mii har fått på sina händer!! lite synd, ca 10 sekunder innan jag började filma henne sprattlade hon som en galning i gymmet.. Men som vanligt blir hon distraherad av min telefon när jag ska ta kort/ filma henne.




 

Av MissJA - 4 januari 2013 08:20

Efter mitt styrkepass igår innan läggdax för mig åh mii mii behövdes ett yinpass för att bli kvitt träningsvärken.

Jag hann 1,5 position innan miii mii beslöt sig för att vara med hon åxå. Nu har jag tagit mig igenom 2 positioner till. Sedan blev det uppehåll för blöjbyte, påklädning och amning. Troligast får jag yoga vidare utan miii mii hjälp efter det.

Idag, ska jag göra nåt som jag inte gjort sedan jag väntade diddi - åka skidor. Det ska bli kul. Jag får ju inte ännu springa (för lite tid har passerat sedan jag var gravid senast) men åka skidor går bra. Jag ska låna syrrans skidor.

Hoppas på ordentlig träningsvärk imorgon. Hehehe!

Av MissJA - 3 januari 2013 23:53

Stackars lillan!!! Nyss märkte jag att hon är tät i näsan.
Stackars sömn, jag som hade hunnit somna, liggande. Nu får jag försöka sova sittande.

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards