Hönsmamman

Alla inlägg den 20 januari 2013

Av MissJA - 20 januari 2013 22:18

Det beror i och för sig varför jag mår dåligt. Jag tänkte bara rabbla upp några olika typer av må bra aktiviteter. Olika typer av rörelse.. En ridtur i naturen utan tidspress eller måsten.
Promenader med någon spännande ljudbok, eller ett yogapass, eller om jag är riktigt sur ett hårt träningspass.
Oftast mår jag bättre av en stunds ensamhet.
Men även att ligga åh kramas med M, busa med barnen, eller mysa med dom kan åxå fungera.
Eller varför inte ett telefonsamtal med en vän. Eller att hälsa på någon.
En tur ensam i bilen med sterion på hög volym med bra musik fungerar åxå.
Ibland kan något oförskämt onyttigt och gott vara tricket åxå, varför inte jordnötssmör, lite lösviktsgodis eller en bit tårta....

Av MissJA - 20 januari 2013 14:41

Lilla gumman är 3,5 månader nu!! Det är bara några blöjor kvar i det sista paketet av pampers nr 2 innan vi övergår till storlek nr 3. Hon är en donna som vill vara med nu. Hon börjar bli kvällstrött och skrattar gärna ihop med oss andra till tokiga saker.

Av MissJA - 20 januari 2013 14:38

Efter frukost kokade jaag dubbel sats pitepalt, under tiden spelade storbarnen tv-spel. Jag konstaterade att det tar ungefär lika lång tid att fixa ihop dubbel sats med palt som att köpa hem skräpmat. Åh ska sanningen fram är nog palt både godare och nyttigare OCH billigare än skräpmat. Sedan fixade vi för mellis, det blev att njuta av vintersolen. Grilla korv och pinnbröd. Åh dricka varm oboy. Vi fick även sällskap av våra goda grannar och en kompis till barnen.

Nu har vi nyss kommit in. Jag tänkte mig iväg för att köpa tulpaner åh lite annat jox. Barnen ska nog spela mera tv-spel. Tänkte åka förbi mina föräldrar med en bukett tulpaner på vägen hem. Men nu först ska jag tina upp mina frysta tår....

Av MissJA - 20 januari 2013 07:54

Folk som rastar sina hundar utan att plocka upp bajset efter dom! (Om man bor i ett samhälle).

Igår inträffade det igen, jag var med barnen i lekparken och såg hur någon låtit rasta sin hund där. Åh av att döma av den mängd avföring och kissfläckar som var lite här och var bland gungor klätterställningar och dylikt, var det inte en bara en gång det inträffat! Det är så fruktansvärt äckligt! Man kan inte ens ta sina barn till LEKPARKEN utan att bli tvungen att se upp för hundbajs. Samma sak när man är ute på promenader längs med cykelvägarna och så vidare. Överallt ligger det bevismaterial som skvallrar om lata hussar och mattar som helt enkelt skiter i att deras hund gör sina behov.

Till våren när snön smälter ligger drivor av kletiga hundlortar samlade från flera månaders fruset vinterlandskap kvar och bildar en enda stor illaluktande sörja.

Det är förbjudet att skräpa ner, det är förbjudet att göra sina behov offentligt, men varför är det då så att hundägarna slipper plocka upp efter deras bästa vänner? Skärpning hundägare, åh kanske åxå dags att skärpa lagen..

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards