Hönsmamman

Alla inlägg den 23 januari 2013

Av MissJA - 23 januari 2013 20:40

Nu på eftermiddagen har jag hämtat ut min skidutrustning och testat den. Det var lite ovant men härligt att åka. Jag tog troligast 5km spåret. Det är svårt att veta då det inte var utmärkt något. Det fanns inga skyltar alls!! Åh under min testtur hann jag tro att min sista stund var kommen flera gånger, det borde varnas för de BRANTA backarna längs skidspåret. Jag hann säkert be om syndernas förlåtelse ett par gånger. Det var bara att ploga sig ner, i slutet på de flesta backar var det dessutom en sväng. Om jag inte plogat hade jag förmodligen varit ett mänskligt plåster med skidor och stavar som extra tillbehör mot något träd mitt ute i skogen.

Imorgon blir det simning åh på fredag ska jag ut åh åka skidor igen. Nu ska jag äta mitt proteinmellis och mysa med en extremt mammig och gnällig miiimii, en ny fas månne?

Av MissJA - 23 januari 2013 09:51

Igår köpte jag jeans åt miiimiii. Hon hade så många bodies som inte matchade de byxor hon hade. Till jeans matchar det mesta var mitt resonemang. Jeansen köpte jag på hm.

Av MissJA - 23 januari 2013 08:30

Jag har fått fundera rätt mycket över nästan varje enskilt ämne på denna utmaning. Åh tillslut igår sent på kvällen kom jag fram till vad jag skulle ha till idag.

Första gången jag höll i ett positivt graviditetstest.

Jag gick andra året på gymnasiet, min mens som jag hade någorlunda kontroll på var närmare en månad sen. Jag hade slutligen vågat mig till apoteket och köpt ett sånt där jättepinsamt test. Förmodligen var jag brandbilsröd i hela ansiktet när jag skulle betala det. Sedan gick jag till solariet, solade 10 minuter för att samla mera mod. Sedan in på toaletten. Lusläsa beskrivningen och slutligen kissa på stickan. Jag stod läänge och väntade med rusande puls (i säkert 90 selunder innan jag vände på testet. Hade letat kontrollsträcket på baksidan. När jag bände på testet formligen hoppade 2 astydliga streck upp i ansiktet på mig. Chocken hade nog kunnat få mig att falla baklänges om toaletten varit större. Men den var liten som en fingerborg typ.

Tillslut efter att ha noggrant dolt testet och kastat det i papperskorgen gick jag ut från solariet, tillbaks till skolan. Livet var totalt förändrat. Trots att jag valde att inte fullborda den graviditeten minns jag hur jag var försiktigare när jag gick på den hala cykelvägen.

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards