Hönsmamman

Alla inlägg den 1 januari 2013

Av MissJA - 1 januari 2013 21:02

Det lär ju säljas mer frukt och grönt i januari på grund av alla nyårslöften som har med viktnedgång åh sundare livsstil att göra. Sedan efter hand lär efter hand stabiliseras vart efter veckorna går åh folk släpper sina nyårslöften. Samma princip som man kan se på gymmet, precis i början på året åh efter sommaren kryllar det av personer i nya träningskläder. Sedan bara efter ca 6 veckor är antalet besökare på gymmet betydligt gleare... Samma lär det vara med andra bantningsptodukter åh rökvvänjningsprodukter.

Vi människor är allt förutsägbara det är nästan komiskt.

Av MissJA - 1 januari 2013 18:36

Nu är det nytt år= läänge kvar tills man börjar längta efter röda heminrednigsdetaljer åh små rödklädda varelser i varje litet skrymsle åh vrå. Därför har jag idag gett dessa inredningsdetaljer sparken, eller kanske långledigt är ett bättre uttryck. Det är välkommet tillbaks igen om ca 10,5 månader. Tills dess är det förrådet som gäller. Allt utom gardinerna är borta. Jag vill ha ny färg på gardinerna (ljusrosa) så jag ska åka på en shoppingrunda imorgon åh fixa det.

Nu ska det vara ljust åh fräsht, åh tulpaner.... Det hör till ett nytt år!!

Hoppas alla har en bra start på det nya året åh att nu hittills har lyckats hålla era nyårslöften/mål. Jag har varit het sockerfri, dock har jag inte hunnit promenera (lär inte bli nån heller idag, men inorgon...)

Av MissJA - 1 januari 2013 10:57

Jag träffar väldigt sällan min bästa vän, tyvärr. Våra liv är på väldigt olika platser. Hennes barn börjar bli stora, jag har smått igen. Hennes kärlek bor långt härifrån. Men det är med henne som jag känner att jag kan prata med om det mesta.

Vi lärde känna varandra på en friluftsdag i 7:an. Vi älskade backstreet boys båda två. Kunde sitta åh prata telefon med varandra i flera timmar om typ inget alls. En ganska beundrandsvärd kunskap.... Tror inte våra föräldrar tyckte om den kunskapen, men de lät oss ändå fortsätta med det.

Så, om du läser detta vet du vem jag menar.

Men, det skulle vara fel att skriva om min bästa vän, utan att nämna M! För han är min livskamrat, jag litar helt på honom, älskar honom och det är med honom jag vill leva resten av mitt liv. Även han är min bästa vän.

Av MissJA - 1 januari 2013 01:25

Jag sätter inte upp ett nyårslöfte. Sådana är det mer tradition att bryta än undantag. Jag sätter upp ett mål. Målet innebär att jag ska ett hälsosamt sätt gå ner de ca 16 kg som fattas till min målvikt. Det innebär bra kost och träning, jag ska succesivt bygga upp min kropp så den blir stark. Så att jag sedan till hösten kan fortsätta och träna upp mig för både en halvmara och vasaloppet.

Till att börja med blir den första månaden helt sockerfri, jag ska träna lågintensivt= promenader dagligen åh köra plankan och swings. Jag vill även få plats med yoga för både kropp och själ. Planen för februari kommer jag att tänka ut i slutet av januari då jag vet hur resultatet av januaris plan börjar visa sig.

Vad har ni för nyårsmål/ eller kanske ni föredrar att kalla det för löfte?

Min nyårsönskan är att bli kvitt min emotofobi, att vi ska få vara friska och att vi får kontroll på K's epilepsi. Jag skulle även önska att vi får extra inkomst så vi kan fixa toaletten uppe åh helst även golvet uppe.. Men i alla fall ta bort kontoret uppe och göra en spel/myshörna där om det går.

Har ni någon nyårsönskan, i så fall vad?

Av MissJA - 1 januari 2013 01:05

Det låter så härligt, hon skrattar alltid med både kropp och själ. Vilken underbar känsla det måste vara, inte undra på att hon har så lätt att hitta skrattet

Av MissJA - 1 januari 2013 01:01

Passande att detta ämne blev just idag, på nyårsafton!

Dagen började senare än jag behövt starta den. Pga 3 nattliga kramper vid samtliga vaknade esmee åxå blev inte sömnen så bra. När k skulle ha morgonmedicinen ringde inte alarmet så den fick han ungefär en timme senare.

Sedan slappade vi rätt länge, jag fixade färdigt inläggen för 2012 års samtliga månader. Sedan fixade jag till hemma, åh mig själv. Sminkade mig osv innan M, v åh diddi kom hem. Sedan åkte jag åh köpte tulpaner till dukningen.

Väl hemma var det bara att duka i lokalen, fix med mat åh sedan vänta in alla deltagare.

Maten blev lyckad. Sällskapet trevligt. Stackars k hade 3 kramper åh somnade vid 21 precis som diddi gjorde. Efter det var vi inne hos oss barnen spelade x-box adventures fram till 12-slaget. I år var det lite action, förmodligen på grund av det dåliga vädret dimma och snöblandat regn.

Mii mii var vaken och med under fyrverkerierna åh sover nu lugnt.

Imorgon har vi en hel del städning att göra....

Nu ska jag se the big bang theory på swefilmer.com

Godnatt och god fortsättning på det nya året.

Nedan, kvällen i bilder

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards