Hönsmamman

Alla inlägg den 26 januari 2011

Av MissJA - 26 januari 2011 15:42

Sitter just nu och funderar på om jag orkar baka selmor idag. Alltså inte hela kittet utan bara göra bullarna för dem färdiga. Eftersom vi lever mjölkfritt här hemma så kan vi ju inte bara enkelt gå på affären och köpa färdiga. Viklet både är väldigt bekvämt och lite tråkigt.


Jag brukar vilja baka små pyttesemlor, så att barnen orkar äta en hel och vuxna med lätthet kan äta 3 st = en vanligt stor semla.. Eftersom man aldrig vet när det blir bebis, så kanske det är klokt att ha bullarna förberedda i god tid.. Fast, om jag skulle gå maximalt över tiden så kanske jag behöver alla sysslor jag kan få efter att bf-datumet är passerat och jag bara kan gå runt och vänta, leta tecken och vänta lite till..


Har just hittat ett nytt spännande recept på semelbullar som jag funderar på att testa. Om vi har allt hemma kanske jag hoppar på projektet..

Av MissJA - 26 januari 2011 12:59

 


Åh varje gång jag ser den drabbas jag av prestationsångest....


Satt och funderade lite kring att gå över tiden. Här i mitt landsting får man gå över 3 veckor om allt verka bra. Om det är så det blir för mig kommer jag att tvingas vara gravid tom 11 MARS!! Dit är det 44 dagar idag, suck. Åh eftersom det är en fredag kanske över den helgen åxå.. Men det borde åxå innebära att jag senast den 13 - 14 mars får träffa min bäbis irl.. (Får man säga att det är när man tänker på det som det skulle vara skönt att få gräva ner sig på riktigt..) Men efter så lång övertid kommer säkert spådommen som jag gjorde tidigare i veckan vara sann.. Alltså att det ÄR en dunderklump på 60 cm åh ca 6 kg som tittar ut.. Åh just det efter 44 timmars plåga på förlossningen (inget snitt här inte).. Stämmer storleken på bäbisen kommer jag dessutom GARANTERAT att spricka från A-Ö och tvingas bli stomiopererad medan tarmen läker ihop..


Blir så rädd att jag vill BANTA fram till Förlossningen..

Av MissJA - 26 januari 2011 12:38

Varje kväll när jag ska sova är det SAMMA sak. Det KLIAR i händerna och under fötterna. Om jag inte lyckas ignorera klådan och somna relativt snabbt är det som om klådan sprider ut sig, snart är det även benen, armarna ryggen, magen tja hela jädra kroppen som kliar!! Så var det igår natt.. Klockan var närmare halv två innan jag lyckades få somna. Då hade jag kliat så pass att jag fått sår på det vänstra benet.. Tur att det går mer eller mindre underhållande serier på tv under nätterna så igår var det till tv3 som jag ställde sovtimern på tv:n..


Mitt sena insomnande innebar även att jag var typ segare än en misslyckad kola på morgonen. Försökte säkert i 2 timmar med att vakna till framför nyhetsmorgon på tv4 innan jag faktiskt vaknade till liv. Då även med en svidande huvudvärk (suckelisuck).

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards