Direktlänk till inlägg 26 januari 2011
Sitter just nu och funderar på om jag orkar baka selmor idag. Alltså inte hela kittet utan bara göra bullarna för dem färdiga. Eftersom vi lever mjölkfritt här hemma så kan vi ju inte bara enkelt gå på affären och köpa färdiga. Viklet både är väldigt bekvämt och lite tråkigt.
Jag brukar vilja baka små pyttesemlor, så att barnen orkar äta en hel och vuxna med lätthet kan äta 3 st = en vanligt stor semla.. Eftersom man aldrig vet när det blir bebis, så kanske det är klokt att ha bullarna förberedda i god tid.. Fast, om jag skulle gå maximalt över tiden så kanske jag behöver alla sysslor jag kan få efter att bf-datumet är passerat och jag bara kan gå runt och vänta, leta tecken och vänta lite till..
Har just hittat ett nytt spännande recept på semelbullar som jag funderar på att testa. Om vi har allt hemma kanske jag hoppar på projektet..
Måste erkänna, jag är medlem här! En större klant, olycksalig individ är rätt sällsynt (de råkar ofta förolyckas i förtid..) M kallar mig för porslinsdocka (å då associerar jag det med en jättegammal porslinsdocka som mamma å pappa hade i sitt sovrum...
Inte den bästa sommaren... Först bröt jag foten. Å barnen drabbades av feber. K blev så dålig att han blev inlagd. Sen blev jag åxå sjuk. Nu är jag inne på åttonde dagen med rejäla febertoppar. Men på vårdcentralen kunde de inte hitta några fel på m...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
|||
24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|