Hönsmamman

Alla inlägg den 3 januari 2011

Av MissJA - 3 januari 2011 22:29

Det går inte. Pga all maten som jag tidigare envisades med att moffa i mig är jag nu som en perkulator för matrester. Så snart jag itne sitter helt upprätt har jag matbitar i halsen (seriöst det är vidrigt) åh när jag sitter upp plågas jag av halsbränna!! Någon (tex. jag) borde ha insett att hälften av det jag åt hade räckt och gjort att jag kunnat gå åh lägga mig utan att perkulera middagen, med tom och hungrig mage precis som det bör om jag ska sova bra..


Det braiga med ikväll, förutom att filmen grown ups var bra var att sakerna jag beställt från H&M dök upp visade här och jag har hunnit testa (åh fullkomligt förälskat mig i) morgonrocken!! Den som var på rea :D dessutom var bäbiskläderna bara såååå söta att jag blev genast lite sugen på att klämma ut knodden i magen och prova dem på honom (fast om jag hade kunnat det hade han drunknat i dem (det är strl 56..)


Nä nu ska jag testa att tugga tuggummi, dricka en klunk dricka och hoppa in i duschen.. Sen, tja läsa mera ur boken tills perkulatorn har perkulerat färdigt...

Av MissJA - 3 januari 2011 20:04

Lämnade barnen hos deras mormor kl 17. De ska få lite ledigt från oss på jullovet likaväl som jag och M får vara lediga från dem. Ikväll har jag först tagit en 75 minuters promenad. Faan vad jag hann långt på den tiden!! Tanken är att jag nu ska gå den rundan varje kväll hela denna veckan för att öka upp och ta den 2 varv nästa vecka (förmodligen med några timmars mellanrum) Nu går jag ju en kortare runda en gång på dagen på ca 30 - 40 minuter...


Sedan så har vi delat på jag lovar världens jävla godaste kebabpizza!! Jag har nog itne ätit så mycket som jag gjort nyss på väldigt länge!! Åt mer än 1/4-av pizzan!!!!


Nä nu är det filmdax.. Sen kanske en promenad till för mig innan det är dax att gå till sängen..

Av MissJA - 3 januari 2011 12:45

Tänkte att det skulle vara lite skoj om ni som nu läser ville gissa på när bäbisen tänkte ta sitt första andetag!! Har haft lite funderingar på att göra det som en tävling, men har inte kommit på något bra pris.. Men ni som gissar kan ju lämna mailadress eller nåt om jag skulle komma på ett pris så är ni med åh tävlar..

Av MissJA - 3 januari 2011 11:40

Nu är alla i huset vakna. Jag klev upp med V och gav henne och mig frukost vid kl. 9 imorse. Då kom K ner åxå så jag utfodrade dem båda, startade tv:n och gick och la mig igen. Somnade om och klev slutligen upp typ 10:50..


Nu har jag precis gjort lunchen klar (makaroner och köttbullar) så alla får lite mat i magen innan vi ska dra på affären och kolla på skidor. Efter det blir det en tur till isbanan för lite träning på skridskorna. Ikväll ska barnen åka till mormor åh morfar och sova där. Åh jag åh M ska ha lite barnfri tid.. Dock blir det lite begränsat. För det är faan hockey ikväll åxå!! Kl 22 måste vi ha haft vår tid färdigt för då MÅSTE han se matchen på tv. För honom är hockey viktigare än luften vi andas.. ( Det kan bli jobbigt om Damien väljer att födas precis då det är en viktig match på tv...)

Av MissJA - 3 januari 2011 11:24

 


Igår innan jag skulle sova läste jag ett kapitel ur Att föda av Gudrun Abascal. Det hanslade om att förbereda sig inför förlossningen. Om hur viktigt det är att ladda inför med mycket vila och mat. Det är totalt tvärt emot hur jag agerar just nu. Kanske är det lite tidigt att ladda med energi redan nu, kanske inte - vem vet? Troligen bara lillemannen som då åh då bökar runt i magen. Där kunde man även läsa om BB-väskan och hur viktig den är både mentalt och fysiskt. När man gör den iordning tar man ett stort steg mot förlossningen. En konktet förberedelse, även om den kommer att hinna samla damm länge innan den måste plockas fram och tas med - för en vacker dag kommer den att tas med på sitt uppdrag. Hon skrev även om vikten med ett förlossningsbrev och hur det kan utformas.


Alltså hade hon i det kapitlet tagit upp de saker som jag bara har tänkt på, men skjutit på framtiden. Vet inte hur jag ska formulera ett brev, inte vad som ska packas (även om jag har börjat tänka på väskan). En sak som återkommer i mitt huvud men som jag inte kan förmå mig att börja med är att inhandla det praktiska. Som lite blöjor, nappar och tvätta alla bäbiskläder. Tippar på att det blir att åka från BB med liten nykläckt bäbis och handla blöjor. Så gjorde jag sist. Då var lillan för liten för de som fanns på mataffären. Hennes storlek fanns endast på babyproffsen..


Måste även få tummen ur och hämta ut det där gratispaketet från babyproffsen. Det är som att jag inte kan få in att det kanske inte är så värst länge kvar. Mina 2 första kom ju innan bf. Varför skulle denna lille knodd inte kunna komma före han åxå?? Men det kanske är för att jag under så lång tid menalt har flyttat datumet till 1:a mars. Åh är det inte förrän då finns det massa tid kvar för allt...

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards