Hönsmamman

Alla inlägg den 6 januari 2011

Av MissJA - 6 januari 2011 22:25

Nu har jag suttit och läst på om detta the på massvis med olika sidor på nätet. Efter att på många sidor läst att det bör drickas under den 3:e trimestern (den 3:e och sista delen av graviditeten - där jag är nu) för att stärka livmoderninför förlossningen så har jag nu vägt upp min första dos av detta pulver som på nåt sätt påminner om det de använder i serien weeds som just drogen.. det krävdes mer än jag trodde till en kopp. Har åxå fått veta att det smakar inte så mycket så jag lade i ett par extra gram samt att jag gjorde uppkok 1 nu ikväll och gör det andra imorgon innan jag planerar att dricka det. Kanske gör jag ett extra uppkok på morgonen innan mitt möte hos chefen för att sedan koka det igen när jag kommer hem. Då borde det åtminstone ha tagit åt sig lite av de där ämnet som ska vara bra för livmodern och förhoppningsvis även smaka nåt..


Återkommer med rapport om detta imorgon - då jag även går in i V 35!! Fatta vad snabbt det går just nu.. Börjar känna lite stress för det som inte är fixat. Så jag tänkte ta itu med lite av det under den kommande veckan (som att tvätta alla bäbiskläder och andra grejer, åh försöka beta av lite mer på listan över vad som behövs)..


Men just nu är det jag behöver mer än att stressa upp mig över allt som är kvar, är det bråttom till sängen. Jag måste upp astidigt (ca 9:00) eftersom min chef var så snäll och gav mig endast 1 ETT alternativ för att få ett utvecklingssamtal och lönesamtal i år imorgon kl 10:00 om jag inte kunde då skulle det inte bli något.. (Förra året jobbade jag på den tiden han hade gett mig så förra året fick jag inte heller ha ett sånt..) Lite skumt kanske, att det är trots allt bara första veckan på året!! åh det finns tydligen bara en möjlighet att få till ett sådant möte.....

Av MissJA - 6 januari 2011 20:08

Länk hittade den på min bebis och tyckte den var så skönt beskriven.. så som jag aldrig hade läst en förlossningsberättelse

Av MissJA - 6 januari 2011 19:47

Det är 5 grader kallt ute åh så blåser det lite utöver det snöar det desto mera.. Tippar ändå på att promenaden kommer att bli skön.


Eftermiddagen hos våra bekanta var trevlig. Allt förutom att V åter hade ca 45 minuters tid som "ensam V" och vägrade krypa fram från sitt gömställe under soffan..


Nä nu ligger barnen i sängen och jag ska klä på mig, utrusta mig med ett litet äpple, ipod och mobiltelefon och knalla iväg..

Av MissJA - 6 januari 2011 12:34

Idag har vi ordnat så vi ska äta middag ihop med ett föräldrapar som har ett barn som går på samma avdelning som vår V. De brukar ha roligt ihop. Men så när det var bokat och klart blir V supertjurig (så pass att man funderar på en bortskänkesannons på blocket - minst). Hon vägrar vara med sin komips. Hon ska bara vara själv för hon är typ själv V.. Man får typ lust att å in på toaletten och slita sitt egna hår...


Ialla fulla fall så ska vi (alla utom jag) äta tacos tillsammans hemma hos dem. Jag ska kvällen till ära dricka en näringsdryck (inte med aprikossmak - den är för vidrig bara)..


Just nu sitter jag här och lugnar ner mig med lite dijonsenap.. V kan verkligen reta ihjäl mig!!

Av MissJA - 6 januari 2011 08:38

Jag vaknade av tanken "det var länge sedan han rörde på sig nu.." Pang! Jättevaken och i vild paniik började jag först peta på magen, när jag inte fick någon respons började jag tillslut skaka magen. Inte en endaste liten vink att det fanns liv där inne!!


Bad M om ett glas saft (ISKALL) åh svepte det när han kom tillbaks till sängen. Men den envisa räkan där inne ville inte röra sig ändå. Tillslut gav jag upp hoppet, la mig på sida om klämde på magen, jag var fast besluten att känna minsta vink om liv där innifrån. Så efter ca 15 minuter började han sakta böka runt och jag kunde slappna av..


Då kom V och ville ha frukost.. Så nu har hon ätit oboy åh en prickismacka med leverpastej och jag en portion välling.. Dax att börja bege sig tillbaks till sängen för att mysgosa någon timme till.. K är åxå vaken men han vill inte äta än.. Så det får bli M's uppgift om någon timme.. (för då sover jag igen - garanterat..)

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards