Hönsmamman

Alla inlägg den 15 januari 2011

Av MissJA - 15 januari 2011 22:05


I veckan har jag ju faktiskt förberett stället där otaliga blöjor kommer att bytas. Fick ju lite eld i baken av förnatten med mina hemska förvärkar..


 


Ser ni boxen (eller vad man nu ska kalla det) med alla skötsaker i? Köpte den på babyproffsen, snacka ocm en smart grej. Det sparade oss ett helt skåp, och trots att den kostade 400 kr kändes den klart värt pengarna (hoppas jag tycker det efter att den har kommit i bruk åxå).


  Klicka på bilden för att läsa/ se mer om denna smarta förvaringsbox


Av MissJA - 15 januari 2011 21:45

Illustration över fosterutvecklingen hämtad från babycenter.se  När man ser dessa bilder undrar man ju var allt det där som brukar ta upp plats i buken tar vägen mot slutet av graviditeten?? Ett mysterium eller hur!


Igår orkade jag inte knäppa en bild på maggen så det fick bli kvällens mage istället. Under min promenad ute i kylan så har det ilat i livmodertappen i ca 30 minuter (hoppas att det innebär att han fixarar sig, först då kan jag andas ut och veta att jag slipper ett vändningsförsök).


 


Var hos BM igår men det var ett besök som var en stor besvikelse. Kom dit med massor av mig viktiga frågor och stor nervositet inför hur mycket livmodern skulle ha vuxit. Bara för att träffa en ofokuserad bm som hade mest fullt upp med att svara i telefonen. Fick inga bra svar och undersökningarna gjordes typ slentrianmässigt.


Iaf här kommer det jag fick veta.


Vecka 35+0
bt: 110/70
hb:100
sf: 33
hjärtljud: 136
huvudet: nedåt (men fick inte veta om han är fixerad/ruckbar eller rörlig.. (hennes telefon ringde faan hela tiden som hon skulle kontrollera magen)


Nästa besök (förhoppningsvis) den 3/2 (hon har ombokat mig flera gånger tidigare...


Åh så de vanliga magbilderna då..


   

Åh just det ja!Mätte mig som vanligt på fredagar.. Resultatet se nedan.. Oro dock, midjan har blivit lite större.. Måtte det inte skena iväg till över 1 meter!!!

Midjemått: 94 cm

Stuss: 107 cm

lår: 56 cm


Av MissJA - 15 januari 2011 21:25

Pga ett ben med envisa myrkrypningar redan på eftermiddagen begav jag mig ut på min vanliga kvällspromenad på ca 75 minuter. Det kallar jag självdisiplin om något! Det var nämligen -24,5 grader när jag lämnade hemmet. Efter halva promenaden gick jag in på coop forum och värmde upp kinderna och passade på att prata med E på telefon. Min mamma fyller 50 år nästa helg och även om hon inte vill ha något firade vill vi hennes barn och make bjuda henne på en middag och tårta. Så vi pratade lite om det. Även om farfar som nu hastigt har blivit sämre och farmor som tror att han kommer att dö. Han har visst fått feber och problem med lungorna.


När jag kom hem igen aldeles nyss så var det ännu kallare -27 grader. Det enda som jag har frusit om är kinderna.. så nu säger jag som friluftsnissarna " det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder" haha..


Nä dax att dricka lite vatten, hoppa in i en VARM dusch åh sedan dricka en kopp hallonbladsthe  innan det är dax att försöka slappna av och bli mystrött i sängen..

Av MissJA - 15 januari 2011 11:37

Konstaterade M när han öppnade ytterdörren nyss (det är 25 minus ute). Själv har jag nyss klivit upp ur sängen och fått på mig kläder. Sitter vid bordet tillsammans med K åh V åk käkar lunch. De äter tonfisktacos åh jag äter välling + några majschips. För att de smakar salt och jag är sugen på det just nu.


Har pratat med min syster idag och berättat om min otrevliga dag igår, hon blev rätt sur över vissa saker som hade hänt mig åxå.. Kändes bra att hon tyckte att det var fel det som hade gjorts..


Måste berätta, just nyss sa V en sådan härlig mening "Det här är den bästa dagen i mitt liv!!" Tänka tt kunna känna så  ***drömmer***

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards