Hönsmamman

Alla inlägg den 2 januari 2011

Av MissJA - 2 januari 2011 18:22

Idag tog vi mod til oss och stack till isbanan nära där vi bor. På baksidan av K's fritids. K har ju som sagt var inte så bra balans och inte heller så bra fallskydd = ökad försiktighet och mera hjälp krävs. I år har vi bestämt oss för att intensivträna dem lite med skrillerna så att även K kanske kan klara av att åka utan stöd...


               


Efter ett snabbt mellis för barn och M i bilen åkte vi sedan direkt till en ny pulkbacke åh åkte där i ca 1,5 timmar. Till och med jag åkte lite. Vill ju inte bli en djupfryst isglass som bara står stilla och glor som någon annan tjockis.

M bjöd barnen på skräpmat till middag och jag åt lite pommes.. Nu ser M hockey (tar det ALDRIG slut på denna jävla sport!!!) åh barnen chillar i vårt sovrum och kollar på bolibompa..

Ikväll blir det en extra lång promenad som kompensation för min lathet de 2 daganra som varit..

Av MissJA - 2 januari 2011 18:09

Åh allt på grund v hungern. Den fick mig helt ur balans. Jag vill ju inte hålla på att äta så som min kropp (eller vad det nu var) som slet i mig igår med en outröttlig hunger. Det slutade med värsta ångestattacken. Trots den åt jag middag!! (hur jag nu vågade göra det) men jag for INTE åh köpte en påsen godis och hetsade i mig iaf..


Idag är jag som vanligt igen. Blir mätt på ett glas vatten typ... Det är så skönt när kroppen beter sig som jag är van. Trots att nu när det kan vara bäbisdax om ca en månad om gudarna är med mig kanske jag skulle behöva ladda med lite energi.. Trots det finns det en liten röst i mitt öra som hoppas att jag pga. mitt ätstörda tänk kan klara av en slitsam förlossning på den näring jag ändå äter. Jag menar det var inte mer än något år sedan jag tränade ca 5 timmar per dag åh åt 75 kcal per dygn... Så nog borde jag fixa ca 2 dygns förlossning med ca 1000 kcal i kroppen... Om inte får jag väl dricka nån äckligt vidrig energidryck som ex. red bull= den luktar som flytande gelehallon!!

Av MissJA - 2 januari 2011 17:19

Hur går det nu då????


Tja kanske inte så bra - eller det beror på vilken del av mig som man frågar.


Den ätstörda delen är inte helt nöjd, men inte helt missnöjd heller.. Den andra delen likaså.


Det verkar som om jag har gått ner i vikt. Eller så har jag bara tappat lite av all vätska som jag samlar på mig i omgångar. Ser i vilket fall som helst nyckelbenen tydligare igen. Vet inte om jag borde med jag blir glad över sånt. Fast min kp på äs-teamet skulle nog vilja tvångsmata mig lite...


Hur äter jag då på ett ungefär en vanlig dag?



Frukost: ingenting eller typ välling (ca 180 kcal)


Lunch: det beror på om jag ätit frukost och när jag åt den. Har jag ätit frukost blir det antingen ingenting, eller liten bit frukt + ett glas saft.


Fika: Vad är det??


Middag: typ en bäbisportion av det som de andra äter eller en näringsdryck..


Efter middagen äter jag ingenting mer. Eller max ett litet äpple (om jag inte åt en näringsdryck till middag såklart.. Har upptäckt att jag sover som bäst om jag går och lägger mig riktigt hungrig. Annars så blir det bara jobbiga nätter utan sömn...


Det värsta är att det är exakt lika svårt att få i sig tillräckligt med vätska som att uppnå minst 1000kcal per dag!! (säger den friska delen av mig den ätstörda delen vet att man går upp i vikt även av ett glas vatten om än tillfälligt..)


Träning: Håller på att bygga upp min kondis. Så det blir minst 2x30 min rask promenad + lek ute med barnen varje dag.. Vill klara av att gå minst 3 timmar per dag.. innan det är dax för förlossning..

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards