Hönsmamman

Alla inlägg den 4 januari 2011

Av MissJA - 4 januari 2011 22:27

På att äta något.. Men jag vågar inte. Gårdagens eviga perkulerande får mig att motstå. Men om inte hetsgenen i mig ska ta över är det bäst att jag snabbt som bara den beger mig till sängen. Måste bara ta en sväng förbi toan först och borsta tänderna....


Sov gott alla bloggisar

Av MissJA - 4 januari 2011 22:17

Informationen är på engelska. Jag brukar då åh då gå in på youtube och kolla in pregnancy health guru..


Av MissJA - 4 januari 2011 19:23

Överraskade mig nu på kvällskvisten och beställde en bärsjal. Det blev den härförälskade mig totalt i färgen! Hoppas bara att den är lika fin i verkligheten..


Efter att ha googlat runt ett tag och letat den billigaste sidan blev det tillslut den här sidan som jag fastnade för..


Valde En moby wrap efter att ha suttit och läst recentioner på www.sjalbarn.se har stora förhoppningar på denna sjal, och att den ska fungera fint för mig den nya bäbim som ligger och hickar just nu i min mage. Så att jag kan leva ett aktivt liv tillsammans med hans storasyskon..


 

Av MissJA - 4 januari 2011 17:31

Nu har jag både handlat, hämtat barnen lämnat igen K's skidor (det gick jättebra :D ) åh dessutom fått i ungarna middag. De fick makaroner skinksås åh lite frysta grönsaker jag bara värmde upp alla dessa rester i micron så de kunde äta.


Nu ska vi hämta M från jobbet åh barnen håller precis på att driva mig till vansinne!!! Åh ibland är de jävligt BILLIGA!!

Av MissJA - 4 januari 2011 12:43

Min favoritlåt just nu. Den har varit mycket inspiration för mig under vårens skrivande..



Av MissJA - 4 januari 2011 12:37

Målet med denna handling är att få till många måltider med få ingredienser och använda liite pengar... Skulle vara nice om det finns lite pengar kvar på matkortet efter handlingen. (finns strax över 900kr där nu). Måste köpa havremjölk och det kostar lite så jag får väl trolla med knäna som jag brukade få göra förr hela jävla tiden.. Synd bara att jag har glömt bort hur jag gjorde då..

Av MissJA - 4 januari 2011 11:25

Nu har jag varit uppe och vaken i ca 1,5 timmar. Skönt att få sussa ostört en morgon utan små söta barn som vill bli utfodrade (få frukost) men visst jag saknar dem åxå. Men det vill jag inte tänka på för då får min hormoner mig att börja gråta - typ..

Det gjorde inget att jag missade solförmörkelsen pga att jag sov, det är så mulet att det intehade märkts iaf.. Synd det hade vart coolt att få se det under sitt liv, men näe då!!


Somnade efter midnatt då jag hade så full mage och inte kunde få bort känslan av mat i halsen (hatar det, vidrigt)..


Nu sitter jag här och lyssnar på evanecense, det är i den musiken jag får inspiration till det bokmaterial som jag har påbörjat i våras. Skulle så vilja uppslukas av det skrivandet igen.. Tänk om jag skulle kunna få ihop den bok på riktigt!! Alla som hittills fått ta del av råmaterialet vill veta hur det kommer att gå. Men det är massa lösa trådar jag måste lyckas knyta ihop, åh det ihop med graviditeten och behandlingen på frejag har gjort att det står helt stilla..


Men nu idag ska jag iaf göra följande: uppdaterat kl 12:33

  • Städa kylskåp, frys och skafferi
  • Plocka till här hemma
  • Handla
  • Hämta barnen
  • Byta K's skidor. Han har breda fötter och de vi köpte igår passar inte så bra.
  • Ta mina promenader

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards