Hönsmamman

Alla inlägg under december 2010

Av MissJA - 8 december 2010 22:14

Nu har jag ikväll varit effektiv och lagt ut massa produkter och andra saker från min mary kay verksamhet. Nu när jag beslutat mig för att inte fortsätta som hudvårdskonsult eftersom ett heltidsjobb och tre barn kommer ta upp all den tid som jag har. Vill prioritera mina kära istället för att hålla på med mary kay.


Kolla gärna in mina auktioner, fina hudvårdsprodukter slumpas bort till vrakpriser :)

http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=452978&listtype=Auction

Av MissJA - 7 december 2010 21:59

Här kommer en länk till mina pågående auktioner på tradera!


http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=452978&listtype=Auction

Av MissJA - 7 december 2010 15:56

Nu på eftermiddagen har jag åh lillan varit på det fritids hon kommer att gå på när hon börjar 6-års till hösten. Förra veckan fick hon en inbjudan till denna pyssel + fika träffen. De fick känna på hur det är lite på fritids, fick fika mellis med de andra barnen och sedan skulle det tillverkas julkort. V gjorde 2 st kort och skrev helt själv hälsningen på det andra av korten. Hoppas att hon vill ge det till mig så jag kan spara det som minne till henne i framtiden.


Nu är vi (jag åh barnen) hemma och barnen har precis börjat spela lite nintendo wii eftersom de inte riktigt orkade gå ut idag (flera dagar i rad har vi varit ute åh åkt pulka/ scrana och bob) så idag kunde de få göra något inne. Jag ska strax börja med middagen. De fick välja mellan julkorv med rotmos och kalvsylta med potatis och rödbetssallad. Så nu ska jag koka potatis och skära upp kalvsyltan.


Min kära sambo kommer inte att få hämtning från jobbet idag eftersom barnen är så less på att vänta på honom. Han är en riktig pratkvarn som gärna fastnar och babblar med sina kollegor på vägen till bilen.


Tänkte visa en bild på V's julkort senare.

Av MissJA - 7 december 2010 11:55

Min farfar är sjuk. Han ligger just nu på sjukhusets strokeehnhet. Igår fick han en till blödning i hjärnan, jag vet inte hur stor blödningen var.


Det är så hemskt att se en person som funnits där i ens liv ända sedan man tog sitt första andetag förtvina så som han gör just nu. För lite över två år sedan var min farmor och farfar värsta krutparet. De som tog långpronenader, gärna åkte skidor och hjälpte till lite då och då hemma hos mina föräldrar. de var i god form för att närma sig åttio år. så två dagar efter att jag fyllt år fick farmor en stroke. Lyckligtvis var den inte så oerhört förödande. Efter att ha kämpat på bra så klarar hon sig själv nu, men ser mycket dåligt och har inte så bra minne, men det är väl smällar man får ta. Under det där första året efter farmors stroke fick farfar bältros. Dagen före min nästa födelsedag ramlar han på väg till toaletten och bryter lårbenshalsen. Efter det harhan haft små hjärnblödningar, han kan inte längre prata och när jag såg honom senast såg han skrämmande genomskinlig ut, som om han är på god väg på väg in i den andra världen. Som om han redan då i början av detta år stod med ena foten i dödens land, på väg till himlen eller vad man nu ska kalla det.


Så igår  kom den där stroken. Har drömt inatt att han dog, tror att det skulle vara det bästa för honom. Men för farmors skull hoppas jag att han får överleva julen och nyår. Vill inte att hon ska behöva sörja honom under den här tiden på året...


Nä det var allt för detta inlägg nu ska jag sticka iväg för dagens små bestyr.

Av MissJA - 7 december 2010 11:18

Idag har jag ÄNTLIGEN fått tummen ur röven att påbörja projekt sätta ut barnkläder och annat som vi inte behöver där. Det enda kruxet är att jag har så svårt att beräkna fraktkostnader. Det har lett till att det har stått en överfull flyttlåda i förrådet i flera månader i väntan på att jag ska ta tag i projektet. Nu när jag inte kommer att jobba på ett tag skulle denna gömma med pengar vara välkommen + att nu har jag tid att skicka, svara på frågor osv..


Men efter att ha suttit länge nu och försökt tyda hur mycket vad kommer att kosta att skicka har jag gett upp. Min älskling får hjälpa mig med det ikväll istället...


Nä nu ska jag fota och skriva ner beskrivning på några fler saker innnan jag ska iväg och gratta en gamal vän..

Av MissJA - 5 december 2010 15:03

Det känns som om jag rör mig genom kvicksand. Det är så mycket jag vill ha gjort, men får inte ens en bråkdel av det utfört!! Suck. Idag tillexempel hade jag planerat att

  • städa
  • Åka pulka med barnen (eller de åker jag står och hejjar på)
  • Fara och handla lite mera frukt och lite grejs för att göra lite mjölkfritt julgodis.

Vad har jag då lyckats med på hela denna långa dag:

  • Jag har plockat lite, men har de senaste dagarna blivit grymt mycket långsammare pga. foglossning. Så det är mycket kvar.. Men man får vara glad för det lilla dessa dagar.
  • Vart ute med barnen en stund före fikat, och dessutom fått fram deras bob!! Wow det var mer än jag trott att jag skulle göra idag!

Sedan har det tragiskt nog inte hänt ett skit mera, eller jo. Jag har invigt det nya lite konstiga pannkaksjärn jag beställde från ellos. Det fungerar medn det är som sagt var mycket annorlunda.


Vet inte än men hoppas att kanske orka komma iväg till affären senare idag, typ innan vi ska hämta hem sambon från jobbet. Men innan dess måste jag ha serverat barnen mat. Idag ska de få äta stekt ekologiskt fläsk, löksås och kokt potatis.. Värsta bondmaten.. Men det var säkert snart 3 år sedan det serverades här hemma..

Av MissJA - 3 december 2010 20:49



Tja, hur som så går tiden, åh fort!! redan vecka 30!! fast ett tag kändes det som om tiden stod stilla, när jag var mitt uppe i det värsta illamåendet kunde varje dag lika gärna ha varit lika långt som ett helt år.

Det jag gärna äter lite då och då är dijonsenap, hur vidrigt det än låter njuter jag av varje liten klick



Åh så en kvällsbild, tagen för ca 10 minuter sedan.. nu var jag så snabb att jag tom chockade migsjälv!!

Av MissJA - 3 december 2010 20:36

Så var det fredag, igen! Det innebär att jag träffade min kontakt R och dietisten var även med idag. Det var något jag hade önskat eftersom jag har fått det så struligt med maten. När sömnen slutade fungera kom mitt ätstörda beteende tillbaks och helt plötsligt blev det svårt att äta annat än flytande, åh med det kom ett ännu sämre psykiskt mående tillbaks..


Nu ska jag visst dricka näringsdryck 1/ dag från och med om en vecka när lådan med provsmakning anländer (24 st förpackningar för 250kr)


Utöver det har hon skrivit upp vad jag ska äta och typ när. Hon bad mig att stänga av hjärnan och bara robotmässigt försöka få i mig det jag måste för både mig och bäbisen.


Dessutom blev jag fortsatt sjukskriven tom. 23/12 tycker det känns skönt att slippa ställa om dygnet nåt mer detta år och förhoppningsvis inte förrän jag tänkt börja jobba lite extra under föräldraledigheten typ i maj...

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards