Hönsmamman

Alla inlägg den 21 augusti 2012

Av MissJA - 21 augusti 2012 21:30

Kolla så fina blommor jag fått idag!! Det är inte ofta man har så mycket fina blommor hemma!! Bara att njuta av dom så länge de är så fina!!

Av MissJA - 21 augusti 2012 20:49

Igår när jag kom på mötet upptäckte jag till min stora förfäran!! att jag glömt ta med en penna! Anteckningsblock, utskrivter på de dokument jag ville ha med mig fanns, utom just penna.. så vad gjorde jag, jo jag spelade in HELA mötet med min iphone gjorde ett riktigt långt röstmemo. Så bra att ha för sin egen del. Nu har jag allt som sagts där svart på vitt och jag kan lyssna på det så många gånger jag anser att jag behöver   


Googlade på regler om inspelningar av möten idag, och det verkar vara ok om man själv deltar på mötet, om någon fler vet om att man gör det (M visste om min desperata plan). Men man får inte använda inspelningen för att skada någon. Men det är det sista jag är ute efter, det enda jag vill är att det beslut som fattas är det rättvisaste. Om jag kan använda mig av inspelningen till att fortsätta kampen för våra unika barn anser jag inte det är att kränka någon.. Däremot kan jag ta av citat och ha en källanvisning på att det faktiskt är sagt.


Lyssnade idag igenom inspelningen, åh visst ljudkvaliten är inte så bra, men man hör det som sägs, har lyssnat igenom det från början till slut en gång idag. Gillade att göra det, hjälper mig att friska upp minnet på vem som sa vad. Egentligen tycker jag att det var ett utmärkt sätt att dokumentera ett möte. snacka om att inte kunna missa något..

Av MissJA - 21 augusti 2012 20:29

 


Åh det sjuka är att jag tyckte det var värre att fylla 20. Då låg all framför mig, det var dax att sluta flumma åh göra något vettigt. Jag hade så stora planer. Lära mig hoppa fallskärm åh åka till spanien för att jobba, bo och plugga spanska. Men redan inna jag fyllde 21 var jag gravid åh väntade K. En händelse som minst sagt var omvälvande och förändrade mina närmaste livsplaner ordentligt.


Så, nu när jag kommit in på mitt tredje decenium så vad är mina livsplaner nu? Tja, om en snar framtid ta emot mitt fjärde oplanerade men redan älskade barn. Slåss för att få behålla hällsboskolan, den enda skolform som fungerar för min son. Se mina barn växa upp och utvecklas till självständiga individer. Kanske få chansen att prova på ett nytt jobb. Kanske lyckas resa till något varmare land. Renovera hemma åh bygga en inglasning på baksidan. Sedan är jag nog 40 år!! Milda makter vad tiden försvinner o rasande tempo.

Av MissJA - 21 augusti 2012 14:45

yes, vi föräldrar lyckades få vår kamp att pryda första sidan på båda lokaltidningarna. Folkbladet.nu och i vk.se. Dock går det inte att läsa innehållet i artiklarna idag..


   


Det finns både en facebookgrupp och en facebooksida om att rädda hällsboskolan i Umeå

ni som kan och vill gå in och gilla där!! Snälla!! (eller vad man nu gör) (jag har som sagt var ingen facebook....)

Av MissJA - 21 augusti 2012 07:09

Var definitivt inte färdiga nu på morgonen.. så nu försöker jag mig på en eftergräddning.. dom var lite som om jag satt in dom i en kall ugn igår innan jag skulle sova och sedan trott att de skulle torka på något mirakulöst sätt.. Nu jädrans ska dom bli torra!!


Eftersom jag inte hade tillräckligt med socker hemma så får jag göra citronkrämen efter att jag lämnat v på skolan för då ska jag köpa det som fattas, alltså vispgrädde och socker.. Åh så folkbladet så klart :)


I somras fick jag ett utskick från en av lokaltidningarna som ville "grattulera mig" när jag fyllde år, men det grattiset skulle kosta mig ganska mycket tror det var mellan 200-400 kr. Alltså ingenting jag var det minsta intresserad av. Nu kommer jag att vara i tidningen på min födelsedag ändå, bara i ett mycket jobbigare ärende än att fira min ego dag.. Det känns mera värt, på det här sättet gör jag något för att göra skillnad, inget annat.

Av MissJA - 21 augusti 2012 07:00

Det var så jag blev väckt.    dom kom in och sjöng, med en liten skål med grekisk yoghurt som de hade strött ut lite polly över. M hade alltså tagit min frukostönskan på fullaste allvar (sött) grekisk yoghurt toppad med en sockerchock!!


Tyvärr är allt i magen på mig åh diddi nu, så jag kan inte visa upp den roliga blandningen i bloggen, så det är bara att använda fantasin..

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards