Hönsmamman

Alla inlägg den 25 augusti 2012

Av MissJA - 25 augusti 2012 19:42

Jag är så trött ikväll!! Så nu ska jag bara fika lite..


Jag har köpt glutenfri rostfralla åh tänkte äta 2 sådana skivor, ordentligt rostade åh sedan hoppa i säng. Hoppas min mage mår bättre på detta bröd, ingenting annat har fungerat, varje gång jag testat har jag fått må skit rätt länge,, Är trött på det nu. Väldigt trött, faktiskt. Man vill att magen ska fungera, utan krångel.. Hoppas att glutenfritt kan vara min medelväg.. Lite kolhydrater och glutenfritt när jag vill synda lite..

Av MissJA - 25 augusti 2012 19:37

Blev bara tvungen att filma det lite, det såg så gullig ut och är det nåt jag lärt mig är att det går så fort och sen är de inte så små längre,,,



 

Av MissJA - 25 augusti 2012 17:55

Diddi hittade blåbär i skogsdungen på hemvägen

Av MissJA - 25 augusti 2012 17:03

(den rubriken lär säkert få några feminister att hoppa genom taket). Men låt mig förklara.

Det gäller graviditeter.

Först längtar många kvinnor efter det där plusser på stickan. Det letas symptom som galningar. Vissa måste köpa och använda graviditetstester för hundratals kronor.

Sedan när plusser dykt upp, nojjar vi över uteblivna tecken, tills de slår till. Som illamåendet. Sedan gnäller vi över det tills det går över. Då gnälls det över andra krämpor som foglossning.

Mot slutet så tror majoriteten av oss att vi ska föda lite tidigare än beräknat. Vi gnäller över att vi är gravida och letar tecken på förlossningsstart som galningar. Gör tokiga saker och plågar oss igenom denena metoden efter den andra för att få ut bäbisen.

Sedan när bäbisen väl är ute går det en liten tid, sedan SAKNAR några av oss magen igen!!

Männen måste i det här fallet vara smartare. De verkar ha en mindre hysterisk inställning till graviditeter och barnafödande.

Visst för att inte trampa någon på tårna så vet jag att vissa kvinnor som inte får plus på stickan bara sådär kan ha det tufft medan försöken pågår. Men hystein under graviditeten, kan ses som överdriven, jag är själv lite så. Men nog känns det lite galet när man analyserar hur vi kvinnor gör under en graviditet. men det kanske hör ihop med de hög hormonhalterna. Kanske blir vi lite galna av dem. Vem vet??

Av MissJA - 25 augusti 2012 16:47

Att ta tre mer eller mindre tjuriga barn med sig på en shoppingtur kan inte bli bra. Men att dessutom göra det med en höggravid mamma som dessutom är trött och har lite väl lågt blodsocker är kanske en ännu värre situation.

Det blev en potta, fiberpennor och 3 klubbor för att få de bråkiga barnen tystade i bilen. På coop där jag ränkt handla betydligt mer än vad som blev av blev barnen (diddi) åter bråkig. Jag gav upp, köpte glutenfria muffins till mig, godis åh glass till samtliga. Men ändå var det bråkigt när vi kom hem.

Nu har vi precis ätit middag. Åh kag är så trött i hela kroppen. Fogarna protesterar åh livet är uunderbaaart!! Bara 2 timmar kvar till M är hemma. Fast det kunde lika gärna vara 2 år bort som det känns....

Av MissJA - 25 augusti 2012 13:48

Nu ver man aldrig hur många varma lite somriga dagar som är kvar. K och V fick varsin glass att njuta av i solen under diddis vila. Han var skälv i frysen åh tjuvade sig en glass före lunch idag. Alltså, det är hög tid att möblera om i frysen. Glassen överst kanske.

Av MissJA - 25 augusti 2012 12:20

Hela dagen fram till nu har varit i slowmotion. Inte tiden, utan vi i familjen. K vill bara vara uppe på rummet, åh i ärlighetens namn orkar jag inte tjafsa. V har lekt ett tag med en killkompis från skolan. Åh nu är jag ute åh går med vagnen för att diddi ska sova.

Efter diddis vila blir det en tur till affären, tänkte köpa en potta då åxå. Diddi börjar visa intresse för det vi andra gör på toaletten åh har senaste veckan testat att sitta på toan utan blöja några gånger. Spännande men resultatlöst.

Av MissJA - 25 augusti 2012 08:30

Nä! Det blev verkligen ingen skönhetssömn. För många toalettbesök. Åh med ett bäcken som gör mig asranglig åh hade ont överallt påmimde kag nog mer om ett spöke när jag trött och kissnödig masade mig till toan.

Vaknade före 6 dessutom, när hände det sist?? Men fick nästan en timme till lite senare ihop med diddi för vi båda somnade lite till stora maskiner.

Nu äts der frukost, eller vi är färdiga. Så det är dax för hand och mun tvätt sedan ska jag försöka plocka ner lite gardiner åh köra dem tvätten. Tänkte ev. Putsa lite fönster nere. V är förkyld första skolhelgen till ära så kag tänkte satsa på att ge henne en lugn dag att vila sig på. Men en tripp till affären blir det ändå, det är ju lördaaaag åh då ska det ju vara lite godis......

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards