Hönsmamman

Alla inlägg den 2 augusti 2012

Av MissJA - 2 augusti 2012 23:06

Tja, hur går det med allt det? Jo just nu är det lite tråkigt, smådrygt fix som pågår. M sätter just nu kabellister åh är nästan färdig. Han har pyttelite kvar, varav en del av det kräver en lösning han hittills inte lyckats komma på.

Jag håller på åh åker på ärenden, kastar sopor åh köper till småsaker som vi inte tänkt på innan. Som idag tex. Var jag åh v åh köpte bagageremmar som M kan spänna runt madrassen till bäddfotöljen på dagtid så den inte ska ligga framme åh skräpa. Åh nu på kvällen gick jag igenom en stor påse saker som har stått och väntat på sitt öde.

Imorgon ska m förhoppningsvis bli klar med listerna. Åh lite övriga småsaker. Sedan så ska han börja gå igenom kontoret, sätta in viktiga papper i pärmar, packa bort saker som ska sparas men inte ligga framme åh samla damm.

Jag ska städa klart toaletten där uppe åh fortsätta dammtorka åh städa på småttingarnas rum. Idag städade jag k & v deras rum, renbäddade osv.

Sedan så ägnade jag em/ kvällen till att tvätta mig ner till botten på tvättkorgen. Så nu är vi mer ikapp där åxå. Förresten, på söndag ska vi tvätta allas täcken och kuddar. Det burkar kunna kännas stressigt men är så fräscht efteråt!!

Av MissJA - 2 augusti 2012 22:10

En heldag innebär att kag är helt slut i ryggen. Så jag brukar sträcka ut hela ryggen/ vila den såhär. Ikväll bad jag även M att lägga vetevärmaren längs med ländryggen. Det var superskönt!! Men såg ganska roligt ut.

Av MissJA - 2 augusti 2012 12:46

Man är..

Trött

Får lätt ont i ländryggen

Börjar om att må illa

Har massa sd/ förvärkar. Åh dom kommer aldrig lägligt

Foglossning - AJAJAJ

Flåsar som faan efter en latt promenad

Känner sig lätt gråtmild/ eller supersur typ hela tiden, åh gärna samtidigt.

Ser fruktat ful ut hur mycket man än försöker se fin ut - det är lika bra att ge upp!!

Det är ett helt projekt att vända sig om i sängen, kuddar som ska flyttas runt det är för varmt med täcke, för kallt utan. Åh när man vänt på sig färdigt måste man gå åh kissa....

Åh så slutligen kommentaren "åh vad stor du är!! Du ska typ föda nu va??" åh när man svarar nä, det är typ 7 veckor kvar.. "hur stor har du tänkt bli??!!" tja, vad faan tror dom, gigantisk såklart!!! Som om det är något man kan kontrollera!! Man vill ju bara gräva ner sig efter en sådan dialog.

Av MissJA - 2 augusti 2012 09:29

Jag går runt åh funderar en del på om det börjar vara tid att se till att det jag vill ha med mig till bb finns hemma. Åh nu sedan igår då vi fick veta könet med säkerhet så vill jag köpa de plagg vi behöver i strl 50/56. För det känns som om det kan vara bra att ha med lite av båda storlekarna eftersom man vet ju aldrig hur lång/ kort lillan är.

Det är inte så att jag tänkt packa väskan eller något sånt där hysteriskt, men bara typ i sakta mak börja kolla över det jag tänkt packa åh det som fattas börja inhandla det. För vid det här laget vet jag hur snabbt tiden går, åh jg vill inte stå där med värkar åh försöka få ihop alla skaker i väskan när vi dessutom ska få tag i barnvakt åh komma oss iväg till förlossningen.

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards