Hönsmamman

Alla inlägg under oktober 2012

Av MissJA - 23 oktober 2012 19:55

K har inte haft någon kramp sedan 4:30 imorse. Håll tummarna med oss att han slipper krampa mer.

Dock har kramperna lämnat sina spår. K är mycket grymmare i humöret, känslokall, elak, bråkigare, gråtigare och TRÖTT. Allt det hår ihop. Kramperna gör honom tröttare åh det gör att dessa dåliga egenskaper framträder. Men hur som helst är det jättejobbigt för honom åh ingen lätt match för oss andra heller.

Av MissJA - 23 oktober 2012 09:28

Denna gunga köpte jag på blocket i helgen. Jag tänkte att det kunde vara praktiskt när hon är vaken och vill vara med fast jag inte har tid att unna henne tid.Första gången jag satt henne i gungan och startade den insåg jag vilken fantastisk grej denna gunga hade varit när V var bäbis!! Hon bara skrek, skek och vrålade av magont och kolik i 13 månader!! Om jag hade vetat om denna gunga och haft ekonomi att köpa en kanske vi alla i familjen hade fått lite vila.


Att få ett barn med kolik är tärande för hela familjen, det skär i hjärtat att höra ens bäbis skrika så av smärta och att man inte kan hjälpa. Det tär på familjeförhållandena när man aldrig får sova. Egentligen skulle landstingen kunna hyra ut sådana gungor till föräldrar med kolikbarn, för det skulle med lätthet kunna klassas som hjälpmedel..



Nu var detta exemplar billigt pga ett glapp som gör att den varken kan spela eller lysa, men det gör inget, för det var gungningen jag ville ha..
 

Av MissJA - 23 oktober 2012 08:19

K har ju nu haft fler små kramper och i och med det blivit ännu mer utåtagerande. Jag tycker det känns konstigt eftersom han för ungefär en månad sedan ökade upp medicindosen. Så nyss sökte jag k's läkare för att rådgöra med honom. Men, han är jättesvår att få kontakt med utanför inbokade läkartider.

Nu sitter jag här och funderar på om det kanske skulle vara bättre att be barnkliniken ta över det medicinska ansvaret för epilepsin från habben. På sjukhuset finns det alltid någon att rådgöra med. Nu när K sköts via habben så vill barnkliniken inte ha något att göra med honom.

Tror faktiskt att ett byte skulle underlätta för oss. Men vi får se.

Av MissJA - 22 oktober 2012 22:18

Nu hoppas vi på en lugn natt

Av MissJA - 22 oktober 2012 20:24

Bilder från nu ikväll

Av MissJA - 22 oktober 2012 20:10

Såhär såg det ut när jag åh Esmee kollade på halv åtta hos mig ikväll.

Jag ville ta en promenad, men i regnet blev det inte av, istället bar jag all tvätt till tvättstugan så den ska finnas där imorgon eftersom vi har första passet där mellan 7-11.

Åh bad jag vill träna och börja komma iform! Men eftersom jag inte än har fått en fungerande länk till magträningsboken från mammafitness som jag köpte igår så väntar jag med det. När man tränar så gör snedsteg i kosten mindre. Åh just nu känns det som om jag har en nolla i disciplin.

Jag har tänkt att senast på fredag börjar jag följa det kostprogram som tillsammans med träning fick mig att få en sund kropp och även lyckades bryta mig fri från ätstörningen. Måste hansdla hem lite specifika saker först, så det blir inte ännu i vilket fall som helst.

Nä nu ska jag lägga ner esmeehjärtat åh städ lite, göra lite yogaövningar åh fixa en kopp the.

Av MissJA - 22 oktober 2012 18:39

Idag har k haft närmare 10 st små epileptiska kramper. Varför vet vi inte. Sedan har han varit lättretlig och utåtagerande resten av dagen. Jag hoppas han slipper krampa imorgon, det är ju så jobbigt för honom trots att kramperna inte är långa.

Av MissJA - 22 oktober 2012 08:50

Idag står det crepes på matlistan så jag står åh förbereder lite nu. Igenom att grädda pannkakorna. Diddi äter satsumas i ur en kopp framför bolibompa, lillan sover åh M skjutsar V till skolan och tankar även bilen.

Senare idag ska vi ner till stan åh kolla på vinterkläder till mig. Känns väl sådär eftersom jag fortfarande är så stor.

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards