Hönsmamman

Alla inlägg under mars 2013

Av MissJA - 4 mars 2013 08:18

Lille killen hade SVÅRT atr andas så han fick åka in på akuten imorse (läs inatt). Trots 3 inhaleringar var det bara marginellt bättre! Så nu är han inlagd och isolerad. Han har även fått antibiotika för halsen. Det borde ju även bita på den höga envisa febern.

Synd om honom att få sportlovet förstört!! Inte minst när man tänker på att jullovet åxå blev förstört med den där jädra epilepsin. Han är så himla otursförföljd :'(

Nu sitter jag här hemma, tomt i kylskåpet, massa städning att göra, tvätt att tvätta med mera. Men även 3 trollungar hemma. En som trots 38,1 leker som aldrig förr - diddi, en som myser åh äter kall pizza sedan igår - v åh så en som sover precis som törnrosa - miiiimii.

Dax att slå på perkulatorn, kaffe lär behövas efter 2 skitkassa nätter. Roligt med rix morgonzoo :)

Av MissJA - 4 mars 2013 05:27

Så åkte k åh m till akuten snart 2 dygn med en feber som inte vill ner under 39 åh så falsk krupp på det!! Stackars liten :'(

Det känns bra att vi åkte hem från svärföräldrarna trots att det kändes tråkigt att lämna igår. K sa flera gånger efter vi kommit hem "hemma bäst".

Jag vet egentligen inte vad f-n jag för vaken. Jag borde ju stupa i sängen. Efter att ha varit vaken lite här och där men nästan helt vaken sedan kl03.

Men här sitter jag och samlar tankarna. Får väl bli kaffe på någon timme, hoppas lite på kallt väder så vi kan vara inne åh mysa. Fast blir vädret bra kan man ju ta en skön promenad med diddi, miiimii åh V. Kanske åka lite pulka beroende på hur diddi mår. Men V vill garanterat göra något skoj. Hon var sååå sur åh rastlös hela dagen igår. Hon sysselsatte sig åh oss med att bråka om allt och inget, suckelisuck!

:(

Av MissJA - 3 mars 2013 11:30

Jahopp, kanske blir det en sväng till akuten med K. Andra dygnet med en temp som trots full dos febernedsättande inte vill sjunka under 39,0. Vanligaste tempen har varit ca 40,3.

Imorse ringde jag 1177, för att fråga om råd. Inte för att jag är orolig för att han har feber, eller ont i halsen och tendenser till falsk krupp. Utan för att han är epileptiker med så hög feber. De tyckte att vi skulle åka in om det inte blev bättre.

Just nu avvaktar vi. K sover och M och V är på affären för att köpa in massa piggelin, glass, läsk åh fruktsoppa plus nåt gott typ chips eller nåt. Sånt som mina barn brukar gå med på att äta trots feber.

Håll tummarna åt oss att vi slipper åka in. Jobbigt, särskillt eftersom man inte gärna tar en bäbis till akuten i dessa hemska virustider. Åh K vill inte gärna lämna mamma åh åka in med M. Men som det är just nu kommer det att bli så OM ett akutbesök krävs.

Av MissJA - 2 mars 2013 18:18

Det verkar krävas att vi är hos svärföräldrarna för att hon ska ge sig på rullningen.

Av MissJA - 2 mars 2013 18:15

I morse var hans feber borta. Så vi valde ändå att genomföra vår plan. Men nu när vi kommit fram - så hade han en temp på 40,3 åh det med både en dos alvedon åh ipren i sig.

Nu är det marginellt bättre. Han verkar inte få ner tempen mer än till 39,9. Vi serverar glass åh fyller på med febernedsättande och hoppas på att K ska må bättre imorgon.

Diddi, han har ca 38,5 men är betydligt piggare. Han leker på som ingenting.

Förresten, det har snöat så mycket att den bästa beskrivningen för läget är insnöade. Vi får nog inte ens ut bilen om vi skulle försöka.

Av MissJA - 2 mars 2013 11:54

Inatt vaknade även K med feber :( inte den start man önskar sig på ett sportlov. Men vi får hoppas att denna förkylning som drabbat Diddi åh K snart är över. Vädret ute är ju inte precis utflyktsvänligt.

Av MissJA - 1 mars 2013 20:40

Diddi fick feber ikväll :( det upptäckte jag efter att han kräktes.

Hoppas att han inte är magsjuk, utan att det var en febertopp pga den förkylning han har.

Efter kräket var han åter hur pigg åh busig som helst. Åh snodde chips. Han var busig åh pigg innan åxå.

Ja, ja... Man vet ju aldrig med små barn. Jobbigt bara att samtidigt som jag var med diddi vrålade esmee som en galning. Det på en situation som jag redan tycker är jättejobbig. Stressnivån gick genom taket. Precis vid dessa tillfällen önskar jag att M inte var på jobbet...

Nä nu håller jag på med nattningen. Sedan ska jag förutom att sortera sockar och underkläder hålla tummen åh be böner att det inte är magsjuka.

Av MissJA - 1 mars 2013 11:31

Lite skoj, i veckan blev jag uppringd av en journalist från folkbladet. Han hade hittat mig via min blogg. Jag blev intervjuad om barnkalas. Det blev rätt bra :)

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards