Hönsmamman

Alla inlägg under mars 2013

Av MissJA - 20 mars 2013 17:37

Nu idag tog vi tag idet här med dopet. Det blir under sommaren så att alla vi vill bjuda in kan vara med.

Så det är tid kvar ännu. Miiimii kommer att hinna bli äldst av mina 4 barn innan dopet blir av. Det ska ju passa in med tanke på semestrar osv.

Dopet kan inte bli förrän M har fått semester. Jag har inte tillräckligt med tid över för att själv fixa allt som måste fixas inför dopet.

Vad betyder hennes namn?
Esmee - den älskade
Aina - den enda/ glädje
Alice - av ädel härkomst/ ljus

Av MissJA - 19 mars 2013 16:36

Ännu en dag med huvudvärk :( både jag åh V lider, dessutom är k jättetrött så alla barnen är hemma idag. Det blir nog så ännu en dag. När barnen kommer hem direkt efter skolan (vid 14 åh tar på sig pyjamasen - då är de TRÖTTA)

Förresten, vägde mig idag :) åh jag har sedan bf dagen gått ner 24 kilo!! Så de sista är kvar. Men ändå jag hade trott att det var mycket mer kvar att gå ner :) åh jag vet inte om de sista kommer att försvinna. Om jag bygger muskler så kommer nog viktnedgången avstanna, men det gör inte så mycket. Nu vill kag egentligen bara bli fastare åh krympa mågon/ några cm lite här åh där.

I övrigt så ligger vi i startgroparna för ett roligt projekt, men mer om det senare.

Av MissJA - 18 mars 2013 14:09

Jag måste köpa nya skor! Skor att ha när jag inte ska vara ute åh leka med barnen eller träna. Visserligen är sådana tillfällen inte så många, men det händer.

Men här blir det konflikt mellan mig åh min älskling. Jag vill kunna få välja skor med lite klack. Inte mycket klack, men en liten klack. M hotar att knäcka klackarna om jag köper sådana skor. Ibland vill man vara fin, inte bara praktisk. Men det verkar inte M fatta.

Hur ska jag göra, köpa skor jag känner mig fin i, eller köpa skor M tycker jag ska ha, typ ett till par träningsskor? Jag funderar på skor typ liknande de på bilden....

Av MissJA - 18 mars 2013 07:51

När man vaknar efter en skön natt till fruktansvärt bråkiga barn har man bara lust att dra täcket över huvudet åh sova till nästa dag.

Tillslut sa jag att vi inte kan göra massa roliga saker under helgerna om vi typ måste bråka ihjäl måndagsmorgonen. Det är inte värt helgens roliga aktiviteter.

Av MissJA - 17 mars 2013 21:13

Krukväxterna i ny jord

Canvastavlorna omklädda med nytt tyg

Fönstren nere putsade på insidan

Bakat annanaspaj - fikat upp den med mina föräldrar

M har äntligen fixat den sneda gardinstången i vardagsrummet. Nu är det bara den långa som måste sättas fast bättre. (Detta har jag tjatat på m om sedan 2009).

Diddi har bytt sin spjälsäng mot den andra som nu har blivit en vanligare säng. Ena sidan är borta. Det var stort för honom.

Till middag bakade jag pizza - kalasgott.

Imorgon är det måndag, åh det är slut med fria måltider för denna veckan. Men utsvävningarn i helgen har inte varit katastrofala, men som jag behövde det.

Av MissJA - 17 mars 2013 09:24

M åh diddi är ute åh leker. Jag håller på klä miiimii för en skön sömnstund i vagnen. När alla kommit ut är det projekt plantera om blommorna som inleds. Etapp 1 åka åh köpa en lagom innerkruka och ytterkruka till en av växterna.

Igår på kvällen städade jag besticklådan. Sedan gick vi åh lade osa tidigt jag åh M. På olika våningsplan med varsitt litet barn. Det är småbarnaronantik när den är som bäst.

Vaknade kl 6 åh alla andra sov (pensionärssyndrom - jaaaaa!) hann vara vaken nästan en hel timme innan miiimii vaknade åh vi låg åh pratade en lång stund (säkert 15 minuter) innan vi gick upp till mitt kaffe.

Av MissJA - 16 mars 2013 16:16

V sover över hos en kompis, Åh mormor lånade K. Så helt plötsligt försvann halva barnaskaran!

Huset känns tomt. Jaha vad gör vi nu, lixom!!

M åkte åh köpte mat, med mjölk i. Sen är det visst hockey :( på TV. Men efter den tänker vi spela kort om vi orkar.

Föresten gick det jättebra för V att åka slalom. Hon vill åka igen nästa helg!! Åh så liten bild från dagen (utan slalomåkarna)

Av MissJA - 16 mars 2013 08:08

Vakna helt kl 06:15 av att diddi tömde legolådan.

KRASCH!!!!

Nu har jag yogat med hjälp av esmee. Hon låg på yogamattan, sög på leksaker och jollrade glatt i ca 45 minuter. Tills hon blev hungrig åh grinig.

Strax är det dax för frukost innan det blir en utflygtsdag. M åh V åker till vindeln åh åker slalom. Jag åh de andra blir lämnade hos mormor där vi ska grilla, mysa åh åka pulka.

Vad ska ni andra göra en fin lördag som denna?

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards