Hönsmamman

Alla inlägg den 9 mars 2013

Av MissJA - 9 mars 2013 21:41

Melodifestivalkarusellen är snart över, phu...

Som vanligt med en blandad kompott mys, syskonkärlek, tjaft åh kvällsgott.

Nu är det strax dax att natta alla. Omröstningen får de se i sängen.

Förresten, jag har tänkt på det många gånger. Hur jag utan att göra ett aktivt val, mer eller mindre valt bort alkohol. Jag ser inget positivt med ett glas alkohol vare sig det är vin eller någon läcker drink. Det tilltalar mig inte. Dessutom, vill jag kunna köra bil om något barn måste på akuten eller liknande. Inte heller gillar jag tanken på att lukta alkohol och ta hand om barnen. Alkohol åh barn hör inte ihop.

Jag dömer inte de som tycker det är ok att ta sig något glas vin/ dricka någon öl med barnen hemma. MEN, de som väljer att festa till det när barnen är små åh fyller år. Det är inte ok, men i vissa kretsar händer det. Jag ryser åt det osmakliga i det.

Mina tankar åh känslor omkring alkohol och sedan mitt val grundar sig nog i födelsen av min första son. När man får ett unikt barn som man vet kan behöva sjukhusvård med kort varsel. Känns det lite mera fel att dricka alkohol, gå på krogen åh vara onykter. Tänk OM han skulle bli dålig just då åh jag skulle få lov att åka till honom på sjukhuset onykter jag skulle skämmas till döds. Men, ärligt, det är ju inte bra med alkohol ändå, så jag missar inget. Roligt kan man ha utan alkohol likaväl som med :)

Av MissJA - 9 mars 2013 20:33

Huvva! 8 dagar utan träning!! Jag klättrar på väggarna. Men so far, har jag bara fått en lätt förkylning, så min taktik kanske funkar. Jag tänker fortfarande att ta det lungt åh ducka en ordentlig omgång influensa typ B är att föredra framför att köra på åh förmodligen bli helt däckad. Framför allt när jag läste im influensan. Att vara ur forrm i flera veckor efter en ordentlig omgång, vill jag undvika om jag kan.

Men trots att jag skött kosten känner jag mig lätt svullen. Bläää..

Nog om det, lördag åh min nya lördagstreat en varm kopp lyxigt chai te. Det måste tyvärr stressdrickas, för annars dricker diddi upp hela koppen xp

Av MissJA - 9 mars 2013 08:25

Liten snoris har ammat mer eller mindre hela natten. Det bästa med det är att jag vet att hon fått massa vätska och näring. Det jobbiga med det är att jag kanske inte har haft den bästa sovställningen inatt och att mina bröst har blivit ömma av att agera som napp. Men, vi har sovit åh lillan har inte fått vätskebrist eller nåt sånt :) åh det väger upp allt annat.

K har haft influensa typ B, så igår läste jag på om den. Tänk att man kan vara tröttare flera veckor efter en omgång influensa!! Att det tär så mycket på kroppen!!

Igår slocknade jag tidigt, tänkte bäst att sova när esmee sover. M jobbar ju HELA helgen. Bäst att vara utvilad.

Idag är det myggfritt igen, hoppas på humanare tempratur senare idag för då blir det lite utevistelse. Jag har tagit paus från träningen i hopp om att slippa åka på influensan jag åxå. Åh jag har bara blivit lite snuvig åh känner av halsen då åh då. Men hela mitt väsen längtar efter rörelse, åtminstone promenader. Men det har inte varit läge för det. Har bara blivit ett ynkligt pass yinyoga sedan i fredags förra veckan!! Men nu efter helgen blir det nya friska entusiastiska tag :)

Här kommer några bilder från kvällen igår :)

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards