Hönsmamman

Alla inlägg under februari 2013

Av MissJA - 21 februari 2013 12:37

Av MissJA - 21 februari 2013 09:38

Idag är jag trött.trött så jävla trött! Tänkte försöka att piggna till utan kaffe för att slippa illamåendet men efter att ha lämnat V på skolan åh handlat lite inser jag att det är lika bra att ge upp. Det är inte värt att vara en zombie en hel dag. Vill ju orka det jag tänkt. Freatelsen att köpa en latte på statoil dränkte jag med tanken på den onödiga kostnaden. Körde hem åh startade perkulatorn. Nu doftar det fantastiskt i hela huset.

Orsaken till min trötthet; esmee har varit orolig. Tippar att hon drömt mardrömmar om att åka ensam bak i bilen. Inte allt för otroligt efter den panikångest hon verkade ha hela vägen hem igår kväll.

Av MissJA - 20 februari 2013 22:27

Idag var det superhärligt väder. Jag åh de små har varit ute närmare 5 timmar totalt. Därebland en 2 timmar lång promenad.

Vi har även åkt lite i backen åh diddi har blivit dragen på sin traktor. Vi har sett 2 stora traktorer åh diddi ska skopa för första gången. "Boka" sa han om och om igen och pekade bestämt med hela armen på traktorernas skopor.

Middag blev laxpytt, den var riktigt god.

Sen på kvällen hade hällsboskolan sitt informationsmöte åh direkt på det vad det träff med föräldrarådet. Jag åh den andra mamman hade med våra unga bisittare. Esmee åh hennes bäbis L på 7 månader.

Nu ska jag sova åh förhoppningsvis bli kvitt huvudvärken.

Av MissJA - 20 februari 2013 06:09

Inatt har varken jag eller miiiimii haft en bra natt. Miiimii har ammat säkert vid 3 tillfällen. Åh efter kl 02 har jag drömt otäcka drömmar. Tippar på att jag vaknade vid kl 05 med ångest av alla skitdrömmar. Kunde inte somna om - inte så konstigt. Det är är inte lätt att göra det när man har ångest som far runt i kroppen. Trött, jodå. Men, men. Så kan det vara ibland. Med tanke på hur mycket bättre det är ångestmässigt nu än förr så ska jag inte klaga. Förr var det otänkbart att lyckas få en blund överhuvudtaget utan massa sömnmediciner. Nu sover jag bra utan. Skillnaden är egentligen att nu har jag fungerande verktyg för att hantera ångestpåslag. Åh det har gjort att ångesten har minskat.

Hoppas att en dag kunna påstå att ångestattackerna typ försvunnit.

Av MissJA - 19 februari 2013 19:08

Gäsp, denna dag har varit en transportsträcka. Delvis beror det nog på att jag blir såååå trött av att yinyoga.
Men dagen har bestått av, äta, träna, städa, tvätta, utelek, städa, barnskötsel, läxläsning, prat med skolan åh lite mer skötsel, städning och matlagningsrelaterade sysslor.

Nu är det nattning av barn på agendan. Sedan lite fix med tvätten, kvällsmål åh sedan sova. Hoppas på att sova strax efter 21.

Jag hoppas även hinna med lite läsning i självkänsla boken jag började med igår.

Nattinatt

Av MissJA - 19 februari 2013 19:00

Det är det senaste vid matbordet för diddis del. VARJE måltid slutar med att han kastar mat runt köket. Det toppar han gärna med att hälla ut mjölken. MED FLIT!

Det är inte sött eller gulligt längre. Det är bara störande. Om det inte finns mat att kasta så flyger tallriken, glaset eller besticken.

I alla fall funderar jag skarpt på att övergå till att skedmata honom snart om han inte slutar snart. Inte blir det lättare att tala om för honom hut fel det är när syskonen gärna skrattar åt spektaklet - så länge de inte kommer i vägen för matbombningen.

Av MissJA - 18 februari 2013 21:07

Kosten blir samma som förra veckan.

Träningsupplägget planeras på följande sätt:
Må: skidåkning 5km
Ti: yinyoga & plankan
On: långpromenad & plankan
To: kettlebell workout
Fr: ben och rumpa 3set 3x12 upp pall+ planka
Lö: skidor och plankan
Sö: kettlebell workout

Jag har slarvat med plankan åh yogan. Ska ta tag i det. Resultatet jag vill ha får jag inte gratis. Jag kan inte bara tänka fram det resultatet måste svettas fram.

Idag åh igår har jag varit mindre strikt med kosten. Jag har bäde fikat semla åh tårta under förra veckan åh idag blev det choklad. Mer än vad som kan vara ok. Men jag är medveten om det. Vilket innebär att jag inte kommer fortsätta göra samma fel imorgom.

Av MissJA - 18 februari 2013 18:38

Jag heter nattskatan på instagram, följ mig gärna där ;)

Det är skoj att leka med foton :)

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards