Hönsmamman

Alla inlägg den 5 februari 2013

Av MissJA - 5 februari 2013 21:31

Idag har jag gått omkring åh känt mig fet. Delvis berodde det nog på att jeansen som jag tog på visseligen kan jag knäppa den, MEN de sitter inte bra högst upp. Fettet lixom hänger över. De sitter bra på benen så med en tröja eller ännu bättre jacka fungerar det.

Tänkte på det, när jag började den här bloggen så kände jag mig så varje sekund dygnet runt. Att jag överlevde.

Det jobbiga en dag som denna är att trots den känslan äta sin mat åh träna sitt planerade pass. Inte sluta äta åh träna som en speedad knäppgök.

Om några dagar ska jag väga mig, åh det känns åxå jobbigt. TÄNK OM JAG GÅTT UPP I VIKT!! Sist jag stod på vågen var det november, då hade jag 16kg kvar. Logiskt så tror jag att jag gått ner. För mina tjockisjeans sitter lösare än tidigare. Men, tänk om de bara blivit uttöjada! Resultatet på vågen är ju ett kvitto på om det jag gör fungerar eller inte. Att jag låter mig påverkas så av en vägning stör mig och jag försöker att ine låsas om det, men det gör jag ändå :(

Av MissJA - 5 februari 2013 17:27

Får inte testa min nya iphone förrän på måndag, suck. Man behöver ett simkort för att aktivera den, något som inte fungerar utan. Åh jag har inget simkort som fungerar till den.

Nog om det. Nu strax ska vi iväg på simskolan, träningen är avklarad middagen åxå k gör läxan med m åh allt är som det borde. Har som bonus idag fått prata i telefon med en god vän.

Av MissJA - 5 februari 2013 12:29

Denna text var med i mailet från babycenter

Vad du inte visste om att bli förälder:

Dagens olästa tidning placeras på gårdagens olästa tidning
Äta middag är som att försöka sätta nytt världsrekord för mest pasta svald på kortaste tid. Stående.
Man kan välja mellan bajs och tvätt som konversationsämnen med sin partner.
Man måste klura ut hur man går på toa utan att lägga ifrån sig bebisen.
Dina behåar ser nu mest ut som om de kom från Miss Mary of Sweden Classic. Fast lite gulaktiga.
Man tillbringar tre timmar med att lägga bebisen och väcker den efter två för att se om den fortfarande lever.
Man har svårt att komma ihåg vem man var innan.

Av MissJA - 5 februari 2013 12:21

Efter en förmiddag som bland annat innehöll ett långt besök på phonehouse är jag åh barnen trötta (diddi) åh miimii hungrig precis som mig, jag känner mig trött åxå. Nu äger jag en iphone 5 åh en iphone 4. Så nu har vi en jävligt fin extratelefon om någon av våra mobiler skulle behöva in på service.

De små var duktiga inne på butiken och jag som gissat på att det skulle dra ut på tiden var rustad ungefär som en sån där mulitfunktionell kniv. Blöjor, barnmat, dryck, mellis, leksak och napp allt fördelat mellan mina jackfickor och min handväska. Diddi pekade på reklamskyltarna på iphone 5 åh menade att med den kan man ringa pappa och titta på traktorer, det har han så rätt i.

Nu äter jag min lunch, biffar sås och sallad, mums. Tippar på att min energinivå snart kommer vara återställd. Sen lunch idag, i vanliga fall lunchar jag med diddi redan kl 10:30, så min kropp har fått vänta länge på maten idag. Snart är det dax för träning. Lite städ och allmänt fix först bara.

Ikväll är det sista tillfället på V's simskola. Ska bli skoj att se vad hon lärt sig. Om 2 veckor startar k och v simningen igen.

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards