Hönsmamman

Alla inlägg under februari 2013

Av MissJA - 3 februari 2013 04:12

Det som är sund nu sedan de gjorde om melodifestivalen från en sverigetävling och en europadel är att så många låtar som får chansen är sååååå dåliga!! Dokusåpor är inte bra, och det var ett MISSTAG att göra om melodifestivalen till en. Jag ser typ aldrig på melodifestivalen, men hade bestämt mig för ett litet undantag i helgen. Såg inte hela, men delar, och kommer inte att fortsätta slösa tid på denna cirkus. Seriöst, låtar som "gossa" och "porslin" det var ju nästan så man behövde skämskudde.

Ligger vaken just nu, m är tillbaks från sin fest och försöker förmodligen att flytta en hel urskog genom sovrummet. Jisses vad min fina sambo kan snarka!! Önskar jag kunde sova ändå, men icke.

Av MissJA - 2 februari 2013 22:05

Men jag längtar tillbaks till det vanliga livet hemma. Miiimii har inte varit sitt goa jag utan behövt mig mycket och inte alls sovit någon lngre stund på hela dagen. Det var körigt vid nattningen då diddi inte ville sova i den läskiga spjälsängen eller på madrassen heller, pappa var ju inte där. Men med lite envishet och massa vaggvisor och smekningar över ansiktet, håret och hålla handen samtidigt som jag ammade miiimii och lekte med henne så somnade snart 3/4-delar av alla barnen. Nu sover även lilla 4-ran. Jag har gått runt och plockat ihop lite saker. Imorgon efter frukost styr vi kosan hemåt igen. Åh imorgon kör jag. Jag har en sträng regel, men som säkerställer att ingen åkte osäkert pga rattfylla i vår bil. Dagen efter man drukit kör man inte BASTA!! Snacka om att skaffa sig säkerhetsmarginal :)

Det har ändå vara skönt att bryta vardagslunken hemma. Imorgon vill jag försöka hinna med en tur på skidorna eller lite skridskoåkning. Det var åtminstone tanken om inte det blir yoga på kvällen. Något jag drömmer om men inte tror att det blir av, lider med alla som tvingas vara med den HYSTERISKA miiimii om jag åker iväg i ca 90 minuter på kvällen. Ingen kommer att kunna somna -inte ens hos grannarna - promise.

Av MissJA - 2 februari 2013 14:46

Det finns renar på sjön, solsken åh lämpliga utetempraturer. Vi passade på att vara ute. Kusin K var åxå med.

Av MissJA - 2 februari 2013 07:58

Är det inte typiskt? Precis när det är som ljuvligast att sova. Diddi sov sovit på madrassen hos M (resespjälsängen är otäck) hade kommit på att det var hos mig han ville sova mera. M kommer och lägger ner diddi bredvid mig. Fint, jag ligger med min rygg tätt mot miiimii åh diddi ligger tätt mot min framsida, nära madrasskanten. Ber m ta upp diddi så jag kan flytta lite på lillan, vad händer? Jo miiimii vaknar lite åh vill nu ligga åh snutta. Efter ett tag vill diddi till m igen, miiimii sover igen jag försöker åxå somna om, men, magen knorrar elakt jag är väldigt vaken och hungrig som en varg. Känns sådär med tanke på att klockan är 7 på en lördagsmorgon.

Är det inte typiskt, mellan måndag åh fredag är barnen aströtta och måste väckas med typ startkablar för att komma igång, för att på helgen vakna fruktat tidigt av egen fri vilja!

God morgon på er, nu ska jag gå åh fixa frukost.

Av någon anledning blev aldrig inlägget publicerat, det var skrivet kl 7 på morgonen i alla fall

Av MissJA - 1 februari 2013 22:37

Jag skickade efter jul och nyår ett sms till K's biologiska pappa om att K saknade honom och att han gärna ville aff han skulle hälsa på. Men han har inte ens svarat på mitt sms! Ok att han inte vill ta hand om sin son själv, men han hade väl i alla fall kunnat intressera sig lite kanske ring och fråga hur det är med honom eller något. Han vet i och för sig att K har svårt för att prata i telefon, men han kunde väl ha tagit sig tid att göra något i alla fall!!

Åh V's biologiska pappa som i och för sig har dåligt med pengar kunde väl åtminstone ha ringt när hon fyllde år. Ett telefonsamtal till sin dotter borde man väl åtminstone kunna ge sin dotter i födelsedagspresent. Men inte då! Det är sorgligt när V säger att hon skulle vilja ge sin biologiska pappa sina pengar som hon har i sin spargris så de kanske skulle kunna träffas lite oftare. Men när han väl är i stan, så hör han sällan av sig förrän han är på väg hem. V som är en jätteblyg tjej skulle vilja att han kom och var med henne länge så att hon vågade leka mer med honom. Tex. En dag i lekparken eller något liknande. Men det känns lite som om han inte kommer ihåg sin dotter förrän det är dax att åka hem igen..

Synd, men vad ska man göra.

Av MissJA - 1 februari 2013 22:22

Så här kommer den :)

Av MissJA - 1 februari 2013 22:19

Det gick bra i ca 45 minuter. Sedan var det inge skoj längre! V blev hungrig, k däckade ett tag diddi bara vrålade traaaaaktooooooojjjjjjjjj! Han ville se traktorklipp på youtube, han kunde inte förstå att vi inte hade internet i bilen. Åh miiimii grät, mörkrädd och hungrig.

Tur att det i te är längre än vad det nu är.

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards