Hönsmamman

Alla inlägg den 26 juli 2012

Av MissJA - 26 juli 2012 21:54

Är antingen att man ska kunna förhandsgranska sina inlägg eller att man på något sätt skulle kunna redigera dem efter att man publicerat dem.. Men det kanske bara är  jag som oftare skriver fel när jag bloggar på mobilen än när jag plockar fram datorn för att göra massa saker åh då även passa på att blogga lite..


Ber därför om ursäkt för alla skrivfel som blivit sedan jag åh min iphonen upptäckte bloggappen..

Av MissJA - 26 juli 2012 21:32

Så idag har vi gjort precis det som jag planerat att vi skulle göra idag.. typ.. Det gick ganska snabbt så vi har hunnit med mer än bara, bara jobba.. Som att vara ute mer tillsammans och leka med barnen. Jag passade på att ta mig lite egen tid i duschen, vilket var oerhört skönt. Gudars vad man kan svettas när man är gravid, åh när man dessutom håller på att jobba nonstop, åh grejar på känner man sig smutsig av allt damm, svett åh annat mojs som man kommer i kontakt med när man storstädar, rensar, målar och röjer..


Imorgon får M pappaledigt på riktigt.. Dvs. han sticker på en härlig weekend där han ska passa på att gå på en massa 30-års fester. Alltså han tar ledigt från sin papparoll åh får vara sitt gamla jag, med vänner från förr, lite alkohol och annat trevligt.

Åh här hemma ska jag ta hand om barnen, måla färdigt småttingarnas rum åh småpyssla lite mer där uppe medan diddi sover lunch. Efter dagvilan ska jag försöka göra roliga aktiviteter med barnen, som plåster på mitt dåliga samvete över att vi inte gjortt nåt kul dessa 5 dagar utan de stora har fått roa sig själva. Åh diddi har inte fått vara ute så mycket som han skulle önska själv.. Men så blir det när mamma åh pappa har mycket att göra ibland.


Något som jag tycker är viktigt är att barn även måste lära sig att ha tråkigt, men sedan kan de förtjäna att göra extra roliga saker lite då och då.. Livet ska vara i balans, lagom roligt och lagom tråkigt.. Fy vad trist jag låter men jag tycker att lagom oftast är bäst..

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards