Hönsmamman

Alla inlägg den 24 juli 2012

Av MissJA - 24 juli 2012 21:44

Just nu jobbar vi från frukost till middag med projekt anpassa hushållet för fler familjemedlemmar. Det går framåt, men eftersom vi jobbar på så pass hårt just nu med rummen där uppe blir nedre våningen lidande. Resultatet är att det är typ kaos överallt förutom i k åh v's rum.

Idag har vi börjat måla listerna i damien åh minis sovrum, samt fixat färdigt med hyllplanen till garderoberna. Jag har dessutom målat tavelramarna till tavlorna som ska hänga inne i storbarnens rum. Åh så har jag fixat med att organisera i deras garderober och lådor. Igår fick de in samtliga saker åh placerade på rätta platserna. Dessutom har m kört iväg en full bil med skräp till återvinningscentralen. Tyvärr kan vi inte få tag i färgen till väggarna i småttingarnas rum förrän på fredag. Så jag kommer förmodligen att måla det som behöver målas under helgen.

Imorgon ska vi måla färdigt listerna i småttingarnas rum. Hänga upp tavlorna i storbarnens rum. Samt fortsätta med städning åh pimpning av övervåningen. Kanske kan vi få hämta ut tv-apparaterna till k och v imorgon (håll tummarna med oss). Dessutom ska alla gossedjur och filtar tvättas och torktumlas imorgon på kvällen. Ibland är det fantastiskt att ha tillgång till en tvättstuga.

Målet är att diddi ska kunna flytta in i sitt rum i början av nästa vecka. Allt jobb gör inte gott för mina fogar, men just nu får jag ta smärtan för vi måste vara båda två för att ro detta projekt iland. Åh om det blir mera permanent superont så får m helt enkelt vara föräldraledig efter att hans semester är slut. Jag är ju hemma med gravidpenning då.


Nä nu ska jag sussa, nattinatt på er alla.

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards