Hönsmamman

Alla inlägg den 18 juli 2012

Av MissJA - 18 juli 2012 18:55

Tja varm var det ju inte, åh inte bara kallt utan skitkallt. Men barnen var tuffa.

Av MissJA - 18 juli 2012 17:16

Mätta åh belåtna är det dax att testa ett dopp i nydalasjön. Ska bli skoj att se diddi upptäcka sandstranden åh flr den delen se om vi törs bada eller om det är för kallt.

Av MissJA - 18 juli 2012 13:33

Så, då har jag varit hos barnmorskan. Allt var finemang om man så kan säga. V fick följa med dit åh fick på så sätt se hur ett ultraljud ser ut. Hon tyckte det såg konstigt ut, men vi fick se en urläcker bild av litens ansikte (som enligt bm troligen är en flicka) det såg ut som en ailien. Tyvärr kan hon inte ta ut bilder. Annars hade jag mer än gärna betalt rätt mycket för bilden, det var supercoolt.

Värden/ datan över graviditeten. V29+6 enligt bm.
Bt: 105/56
Sf: 27
Hjärtlljud: 140 (samma som varje gång)
Liten ligger med huvudet ner, åh nästan fixerad.
Hb:124 (så bra hb har kag aldrig haft såhär långt in i graviditeten)
Blodsocker: 5,4

Efter besöket åkte vi till statoil för v ville ha en ringmunk, men dessa var slut så hon fick en punchrulle åh jag valde en daimstrut. Sedan satt vi vid en av bänkborden där ute, pratande åh fnissande.

Vi handlade åxå till middagen, kebabspett, pommes, champinjoner åh majskolvar, mumsigt. Åh så köpte vi ringmunkar till dagens onyttiga mellanmål.

Av MissJA - 18 juli 2012 09:36


 

När jag skulle somna igår så satt mini igång med att försöka utvidga livmodern eller nåt, det är snålare med plats där inne nu, åh jag gissar på att liten just försökte skapa mer plats, åh hindra mamma från att somna skönt :)


Idag är jag 30+0 veckor så lite skrämmande är det typ bara 10 veckor kvar tills mini ska ut, åh jag börjar oroa mig. Inte för annat än att det är ju så mycket som kan gå galet. Åh så är jag rädd att det ska bli snitt. Åh sen så är det ju inte direkt smärtfritt det som ligger framför mig, hua åxå... Kallelsen till specialistmödravården borde dimpa ner i brevlådan snart, åh då får jag veta var moderkakan befinner sig.. **ryser** åh sen börjar jag oroa mig för att liten bäbis vill ligga i tvärläge, så vitt jag vet gör dom inte ens något vändningsförsök om det är fallet utan det blir snitt på en gång..

Av MissJA - 18 juli 2012 09:26

Inatt har vi sovit så mycket bättre, åh det kändes så skönt att vakna på morgonen och veta om att jag faktiskt har sovit riktigt bra. Jag har nu suttit och ätit min smoothie, idag med blåbär åh banan åh så det vanliga grekisk yoghurt, havremjölk åh så keso.


Idag ska K få åka till morfar och åka traktor, de håller på med höet där och då passar det ju utmärkt för en liten traktorgalen kille att passa på att få vara själv där åh naturligtvis spendera största delen av tiden där i ett brummande stort fordon :D


V ska leka med sina kompisar här på gården och vi andra, tja diddi ska väl springa omkring och hålla sina föräldrar sysselsatta, samtidigt som vi ska försöka fortsätta fixa och dona med allt som är ogjort inne..


Förresten så är det dax att åka till barnmorskan idag igen. Håll tummar och tår åh allt möjligt för att vi äntligen kan få se en skymt av bäbisens kön så vi vet vad det är för färger som kommer att dominera för den lill* bäbben, rosa eller blått..

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards