Hönsmamman

Alla inlägg den 17 juli 2012

Av MissJA - 17 juli 2012 19:21

Jag släppte lös diddi med vattenslangen. Alla inblandade (jag, trädgården åh han själv blev blöta lite här och där

Av MissJA - 17 juli 2012 13:57

Nu har diddi precis vaknat efter en lång och välbehövlig vila i vagnen. Vi sitter på baksidan åh myser lite.

V är ute någonstans åh leker åh m och k är ute på massa ärenden. Tänk vad massa små saker som krävs när man håller på att fixa åh dona hemma!! Åh åtminstone hos oss är det inte alltid vi kommer ihåg dem, förrän vi skulle behövt ha dem. Alltså typ nu.

Av MissJA - 17 juli 2012 10:59

Diddi har funnit en ny rolig leksak. V's dockvagn. Åh i och med det har även v återupptäckt den.

Av MissJA - 17 juli 2012 09:54

när jag kollade in här idag ser jag att det nu finns en app även för iphone!! Hoppas den är lätt att använda och fungerar bra, då kommer bloggandet att kunna ske lättare och utan massa planering :D

Av MissJA - 17 juli 2012 09:26

  • Göra v's garderob färdig (bla köpa plastbackar till underkläder och sockar)
  • Sätta upp hyllorna i klädkammaren
  • Städa lite nere (det är konstigt hur rörigt det blir när man håller på att fixa någonstans i hemmet).
  • Betala lite räkningar
  • Hämta kantareller hos mamma (vi ska göra kantarelldoftande fläskfilegryta till middag).
  • Förmodligen vill jag jobba lite med att få in rätt saker i klädkammaren, men det beror på hur mina fogar och mitt huvud mår

Av MissJA - 17 juli 2012 09:18

 


Nu har antalet myror inne minskat massvis, men igår när jag höll på att borsta tänderna hade jag en envis rackare som gått vilse som sprang på mitt ben, läskigt.. Men jag gissar på att den var kraftigt förgiftad och hade gått vilse..


Det sägs att myrorna ska försvinna inom någon vecka med hjälp av medlet. Åh medlets verkan är kvar i cca 5 veckor.. så vi kanske får lugnt ett tag i alla fall. Kommer dom tillbaks igen måste vi bryta upp brädor på uteplatsen fram och leta myrbon, kontakta anticimex igen och be dom bekämpa under uteplatsen.. Det för att förhoppningsvis komma på en permanent myrfri lösning..


Vi har pratat om att sprida ut myrr senare i år.. Vi gillar inte myror inomhus..

Av MissJA - 17 juli 2012 08:55

 


I natt har jag itne kunnat sova så bra. Först pga fogarna åh att jag behövde gå upp åh kissa så ofta. Sedan pga M's snarkningar, JAg menar vi sover inte ens i samma rum men jag kan nästan lova att fönstret i sovrummet där jag åh diddi sover skakade (inte riktigt men J*****r vad han kan snarka högt) Åh inte vaknar han heller av att man bara pratar med honom, nej man måste ruska i honom och kräva att han förflyttar sig, annars lyfter han bara på kinden någon mm och snarkar på som inget hänt..


När jag sedan väh nästan hade somnat började Diddi krypa runt i sömnen så pass att han ramlade ur sängen. Men sjukt ont i fogarna fick jag ensam lyckas få upp honom i sängen igen, ropade på M men han är förmodligen på god väg att snarka sig själv döv.. Efter det ville Diddi inte somna om, efter ca 1,5 timmar till så ville jag bara gråta, gick upp åh skällde på M, för det var minsann hans fel åxå. När man inte kan sova och på det har påslag av diverse graviditetshormon behöver det inte alltid vara logiskt när man inte kan behålla lugnet längre. Så han fick åxå ut av min ilska och ledsenhet över att jag inte kunde sova. Tog mera lergigan, gjorde välling till diddi åh käkade en banan sedan efter att diddi ätit upp sin flaska somnade han om och jag läste lite bok sedan somnade jag åxå.. Vaknade lite senare imorse med huvudvärk eftersom jag inte ätit frukost i vanlig tid.


Nu i skrivande stund har jag snart fått i mig hela min frukost, mini hickar i magen och diddi leker med bilar i vardagsrummet åh de stora ser på sommarlov..

Av MissJA - 17 juli 2012 08:23

Igår, dagen efter att vi kom hem satte vi full fart på morgonen. Det var jag som hade en tanke om vad som skulle hända. Det blev en tripp till K-rauta för att köpa en klädstång till klädkammaren och hyllplan till K's  nya garderob. Där köpte vi åxå lite svindyrt mellanmål till barnen (jag tycker det var svindyrt att betala 90 kr för 2 st french hotdogs, en varmkorv med bröd och 2 burkar läsk).. Men så fick det bli, barnen sköter sig snyggt om de har tillräckligt med mat i magen. Sedan gick vi till media markt som ligger granne med k-rauta. Vi skulle se vad det var för priser på små 22" tv med usb-ingång på samt vad dessa klarade av för filformat. tyvärr fanns det ingen liten tv där som klarade det som M är ute efter, men vi hittade fina väggfästen som skulle fungera fint i storbarnens rum.


Efter att ha kommit hem igen åh lunchat så busade Diddi runt med sin lära-gå vagn fullastad med klossar och allt utomhus en stund innan han somnade sött i vagnen. Då stack M och storbarnen ut på massa ärenden och jag gick upp och började förvandlingen med K's garderob.


Efter ha satt dit 2 st hyllplan så svettades jag och hade ont i fogarna så jag tog ner alla hans kläder och sorterade igenom dem, mycket var för smått. Så nu väntar de kläderna på att Diddi ska bli stor och kunna ha dem, mjukisbrallor är väldigt tidslösa.


När alla åter var hemma så fixade vi k's garderob färdigt, sedan sorterade jag V's. Hennes blev inte heller färdig igår, Men det lär den nog bli idag.


Klädstången väntar på min syrra H som ska komma hit och hjälpa oss designa takfästen till den. Mycket i klädkammaren väntar nu på att klädstången kan monteras, därefter kommer mycket att falla på plats där inne, och mellangarderoben i storbarnens rum kan bli fixad därefter åxå..

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards