Hönsmamman

Alla inlägg under september 2012

Av MissJA - 27 september 2012 09:13

sur åh tjurig som jag är, låter jag syrran slippa mitt sällskap. M vill inte heller umgås med mig. Jag har bokstavligen målat faan på väggen. Vädret passar åtminstone mig, regnet VRÄKER ner. Det som saknas är åska.

Funderar på att bara uppdatera bloggen ett tag med bilder. Så att jag inte förstör humöret för samtliga som råkar titta förbi åxå. Åh jag lovar, ni ska slippa bilder på mig!!!

Av MissJA - 27 september 2012 07:46

Så var jag vaken, åh hela dagen var förstörd!!!

Idag måste jag tvätta istället för att göra nåt annat, upptäckte igår att V fått springmask. Det innebär åxå att jag måste väga mig, åh jag lär ju väga minst 150kg. Det bästa med vägningen är att det blir nutrilettkur resten av detta år med start idag!! Plus träning. Jag vet att en vägning kommer att gå illa med mina försöka att inte falla tillbaks i ätstörningsträsket igen.

Sedan så ska K träffa sin läkare på habben, han som i våras sa att K måste hålla igen massor med maten eftersom han är tjock. Åh det har gått si åh så, K väger ca 1 kg mer nu än då. Bara för mig som mamma att ta på mig skämskostymen åh erkänna att mitt barn fortfarande är tjockt och att jag måste begränsa honom mer. Sedan är det nästa läkarbesök, som gäller tån.

Imorgon blir det inte heller något kul på schemat, för då måste jag städa nedre våningen. Åh det brukar ta ca 5 timmar, men då är det fräscht efteråt. Åh jag har så ont att jag knappt kan somna trots värktabletter. Men det är helt klart värt det. Åh för den delen inte på lördag heller. Då ska jag storstäda övervåningen. Funderar på att skicka resten av familjen till skellefteå så jag kan städa på i lugn åh ro.

Det är ju 20 dagar kvar tills det blir bäbis i alla fall. Så varför ska alla ha hemmaarrest. Det räcker väl med om jag håller mig hemma, sur åh fet som jag är.

Av MissJA - 26 september 2012 20:56

Det är den dagen jag har gått över tiden 21 dagar åh jag alltså kan få en igångsättning om lillan är riktigt envis. Så senast den 18 oktober blir vi 6 personer i familjen.

Men att bära denna kanonkula i ca 21 dagar till. Då kommer jag att vara ensam. Utslängd ur huset, för så länge kommer de nog inte att tolerera mig som tjurig, hungrig, illamående, handikappad åh med extrema humörsvängningar. En tvättäkta elak tjocksmock!!

Av MissJA - 26 september 2012 19:19

Jag trodde aldrig att jag skulle känna mig såhär störd över att denna dagen kom åh att lillan inte tittat ut än. Men det är jag. Jag har på nåt vis slut på tålamod. Åh bättre blir det inte av att det då och då kommer en ensam förvärk, eller lite slemmigt gammalt blod när jag torkar mig. Allt det som borde betyda att något håller på att hända.

Mina 2 promemader idag har bara gett jävulskt ont i ljumskarna åh lite ont i ländryggen. Åh lite mindre tålamod. Hungrig som faan är jag åxå, men vitsen med att kolhydratladda om det är kanske mer än 2 veckor kvar känns korkad, det är ju sånt som gör vägen tillbaks till den vanliga kroppen betydligt svårare.

Sen så är det den mentala stressen. Denna veckan passar det bra förutsatt att det inte sker tex. Imorgon em då K har 2 st läkarbesök inbokade för olika saker. Båda viktiga. Eller senare under kvällen då M' måste se hockey. Sen så vill jag kunna vara med på mötet med stora bokstäver på onsdag veckan som kommer. Åh jag måste ha klämt ut lillan innan helgen, för i helgen jobbar M åh då kan han ha svårt att komma ifrån jobbet om det skulle starta.

Men imorgon ska jag börja mitt nya liv som överkokt gravid. Jag ska simma på morgonen, sedan tänker jag åka till en frisör åh toppa håret. Förmodligen så kommer M att ha någon grilla korv date med grannen åh deras barn. Men jag åker nog hellre ner på stan en sväng med syrran, vi kanske kan gå åh äta en god lunch?

På eftermiddagen sedan är det K's läkarbesök, efter det middag och kvällsrutiner. Gissar att jag kommer att vara för trött för att orka bry mig om att jag är överkokt då.

Av MissJA - 26 september 2012 19:13

Av MissJA - 26 september 2012 14:40

Så fort jag har en liten förvärk säger m att vi kanske borde åka in. Åh så när jag vill göra något som ex. Ta en promenad, vika lite tvätt eller nåt liknande står han åh gnäller om att så länge jag gör något kommer jag aldrig att föda. I tredje läget påstår han att jag kommer föda ut lillan utan att jag märker det.

Själv tror jag att jag kommer slå världsrekord i kategorin den längsta graviditeten någonsin.

Det blir säkert ingen bäbis förrän den 3/10 på eftermiddagen/kvällen. Då jag inte kan föda barn, då ska jag delta på möte.

Av MissJA - 26 september 2012 08:34

Så har jag varit gravid fram till v40+0 det känns faktiskt konstigt att jag varit gravid i 280 dagar nu. Om inte lillan kommer idag så är jag officiellt på övertid imorgon.

Ingen graviditet är den andra lik, det stämmer verkligen.

Imorse vaknade jag vid 5 av mensvärk, jag har varit åh gjort nr 2 nu 3 gånger, åh jag har en och en annan förvärk? Jag tog alvedon strax efter 6 på morgonen. Tänkte att det är bäst att veta om det bara är ytterligare ett lurendrejeri från magen eller om det kanske trots allt är något som är på gång att ske.

Just nu ligge jag i sängen åh myser/ vilar. Efter kl 9 tänkte kag fixa iordning mig för en liten promenad. Kanske kan det ge mi bättre svar på om kag borde ringa hit min mamma eller inte. Än så länge gör det inte så värst ont. Kanske kan en promenad få smärtan att tillta?

Av MissJA - 25 september 2012 22:40

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards