Hönsmamman

Alla inlägg den 3 september 2012

Av MissJA - 3 september 2012 19:32

Idag har Diddi varit på öppna förskolan våde på förmiddagen åh
Sen igen efter lunch åh vila. Det tyckte han var jätteskoj, särskillt med alla nya (för honom) leksaker särskilt alla fordon.

Uppdaterar senare ikväll med filmklipp åxå.

Av MissJA - 3 september 2012 19:28

Alltså vecka 36+4 åh 23 dagar kvar till bf.

Tog lite bilder på magen i omklädningsrummet efter att jag simmat.

Av MissJA - 3 september 2012 19:12

Dessutom verkar mina badkläder ha gått upp i rök!! Allt för att förbättra min fantastiska dag!!!!

Av MissJA - 3 september 2012 19:10

I exakt 2 månader fungerade min NYA iphone. Nu idag lade mikrofonen av!! Dvs. Om det ringer/ jag ringer så kan inte den jag tänkt prata med höra mig, men jag hör den andre helt perfekt. Jag kan inte spela in röstmemon, det fungerar inte, men jag får med ljud om jag filmar.

Så alltså, 2 månader efter jag fått tillbaks/ löst ut en ny iphone efter att ha haft den borta i 7 veckor är det dax att lämna in den IGEN!! Behöver jag säga att jag inte ser fram emot en lika lång tid utan mobil igen. För det finns ju inga garantier för att dom inte lyckas tappa bort min mobil igen i en månad!!

Så mitt humör är faan allt annat än bra just nu!!!!!!

Av MissJA - 3 september 2012 13:18


Så Äntligen har K fått tid till operation av sin stortå!!


Den 13/9 ska han läggas in åh den 14/9 sker operationen..


Sitter nu bara åh funderar varför han måste läggas in på förmiddagen dagen innan operation vi bor ju så nära.. men, men vad som helst bara han får sin fot åtgärdad..


     

Av MissJA - 3 september 2012 12:56

Jag ska börja med att ställa en fråga, hur behandlar ni någon som inte är som alla andra? Tycker ni att det är ok att ett annorlunda barn mobbas på grund av ett handikapp?


Min son K har ju som jag tidigare nämnt en grav tal och språkstörning. Han går sedan han började 1:a klass på hällsboskolan i Umeå som drivs av SPSM (specialpedagogiska skolmyndigheten). Men han går inte fritids tillsammans med de barn han går skola med, barn som har samma handikapp. Fritids ska dessa barn i Umeå gå på sin hemskola är det tänkt, så att de ska ha en bra kontakt där utifall att de kan återinföras i sin vanliga kommunala klass.


Det är här jag tänkte beskriva den krock som blir så tydlig, och hur omgivningen reagerar. Min son blev mobbad av de andra barnen från förra hösten till i mitten på vårterminen som var. Det utan att någon i personalen tog sig tid att berätta det för mig. Eller de sa åt mig att K gjorde de andra barnen obekväma igenom att spela pajas. Så istället för att ge mig den rätta informationen så ficka jag fel information. Det ledde till längre lidade får min K och gjorde även så att jag försökte förmana K att ligga lite lågt på fritids så att han inte skulle skrämma de andra barnen. Det var inte förrän i Mars efter att K varit inlagd nästan en månad på sjukhus för sin epilepsi och operation av shunten som sanningen kröp fram.


Men jag häpnade över personalens förklaring, Orsaken till att min fina K mobbades var att han var så annorlunda, något man kunde räkna med enligt personalen. Var man så konstig som han är så var det inte så konstigt att det blev så. De nämnde orsaker som att han inte pratade, hade haft krampanfall på fritids innan läkarna visste vad det var och så efter sjukhusvistelsen kala fläckar på huvudet och tydliga tecken på att han blivit opererad.


Min lillasyster åkte till fritids en dag åh var med K i under en timme innan han skulle hem och fick under den tiden se flera incidenter då K behandlades elakt av barnen och hur personalen valde att inte ingripa. De tuffaste barnen fick göra precis som de ville och personalen valde att inte se det.


Vi löste situationen på fritids tillfälligt med att min syster åkte dit igen en eftermiddag och berättade för barnen om K och hans problem, samt sade till dem på skarpen att det ALDRIG ÄR OK ATT VARA DUM MED NÅGON!!!! Det blev bättre efter det, men min tillit till pedagogerna som jobbade där hade nog aldrig gått att reparera, så när skolan slutade fick K byta fritids till språkskolans fritids, där jag vet att personalen inte accepterar mobbing på grund av någon är annorlunda..

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards