Hönsmamman

Alla inlägg under februari 2011

Av MissJA - 3 februari 2011 10:16

Ska till barnmorskan idag. Får faan lust att börja gråta, VILL INTE DIT!!!! Mår bara dåligt av det!! Få veta hur jävla mycket magen växer, oroa sig för en för stor bäbis. Lyssna lite på hjärtljuden och få veta hur onödigt allt är. Varför bokar hon ens in en ny tid om det inte behövs?? Jag skulle väldigt gärna slippa gå dit. Så hon kan ge tiden till någon som är mer värd tiden. Sitter och hoppas att hon som vanligt ska ringa och säga att hon är dubbelbokad så att jag måste flytta på min tid. Om hon ringer ska jag bara fråga det jag vill veta (om tensapparaten) över telefonen så kvittar det för mig om jag får en ny tid där efter det.

Av MissJA - 3 februari 2011 10:06

Inatt fick jag inte heller sova särskilt mycket. Orsak. Vid kl 2 vaknade jag åh blev tvungen att gå åh göra nr 2.. Sedan hann jag precis slumra lite innan M kom åh väckte mig bara för att berätta att han hade 37.9 åh skulle duscha (intresseklubben antecknar).. Sedan kunde jag inte somna om alls utan låg och förbannade min kropp för att jag inte ens kan somna om..


Varför var det såååå viktigt att meddela mig att han hade feber mitt i natten?????????? Som om jag skulle kunna typ göra honom frisk eller nåt den tiden, åh inte behövde han skjuts till akuten heller..


Av MissJA - 2 februari 2011 10:50

Imorse vaknade jag vid 5 för att lillen där inne försökte sig på nåt väldigt akrobatiskt. Blev rädd att han kommit på hur han skulle kunna byta till tvärläge eller nåt. Klämde resolut fast ungen mellan mina händer + armar. Efter det märkte jag vilken fantastisk (läs ironiskt) mensvärk som jag hade. Både i magen och bak på ryggen. På det kom och gick det förvärkar. Kunde inte somna om, det gjorde för ont och lillen var sur (förmodligen) eftersom jag stoppat hans fantastiska försök till lägesändring. Önskar så att jag viste om han var fixerad eller inte.


Vid kl 6 så kapitulerade jag för smärtan tog en citodon och värmde upp vetevärmaren. Men hade velat ha 2 st eftersom den inte når runt om hela min mage och rygg samtidigt. Värmen var skön och citodonen gjorde mig dåsig. Men smärtan var kvar. Efter ett tag började jag må illa av värmen, så j-la typiskt!! Då jag väl hittade nåt som fungerade ok så var det ju klart att jag skulle få nåt annat obehag av det!! Jädrans skitmorgon!!


Hur som haver så blev det lite frukost vid 8 tillsammans med barnen åh jag mailade äs-teamet att jag inte kunde komma idag, ansåg att vila kunde vara en bättre investering. Efter det lyckades jag faktiskt slumra en stund...


Nu är mensvärken mildare åh förvärkarna mindre frekventa och jobbiga. Ska hoppa in i duschen innan lunchen sedan ska ut med hennes docka i dockvagnen och köpa den ingrediens som fattas till middagen - tacosås..

Av MissJA - 1 februari 2011 10:19

K är hemma från skolan idag, han är grymt förkyld (blev det under natten) och hade feber när han vaknade. V är förkyld sedan tidigare i veckan. Så de vilar/ roar sig med sina små spel, tittar på tv och så. Jag känner åxå av förkylningen lite, men inte så farligt. Vill inte föda barn förkyld igen så jag hoppas på att det antingen dröjer (men ännu hellre att jag inte blir förkyld och får föda typ i helgen).


Jag har spenderat min förmiddag i sängen med att sova till tv4 nyhetsmorgon. Prefekt syssla tycker jag, när man vaknar till lite då åh då får man en liten uppdate från omvärden sedan kan jag utan vidare dåsa bort igen..


Nä nu ska jag sätta mig och ringa lite av de där jobbiga samtalen och fixa lite med allt sådant. Jag måste fixa:

  • Antingen semester från 8-18 februari eller ta ut fp för V under de dagarna.
  • Fixa något till V's skolval. det var någon blankett som skulle skickas in.
  • Måste kolla upp om jag anmält något startdatum för hennes plats på fritids till hösten. (Hon har ju redan valt skola - språkskolan)..

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards