Hönsmamman

Alla inlägg den 11 februari 2011

Av MissJA - 11 februari 2011 20:06

 


Ok, en vecka kvar men ÄNDÅ!! HALLÅÅÅÅÅÅ det är hög tid att komma ut NUUUU!!


Men kanske du bara väntar på att min farfar ska få komma upp till änglarna först. Inte vet jag.. Hoppas farfar slipper lida så mycket längre nu, idag har jag ju blivit ännu sämre. Känns skönt att jag var där och hälsade på igår. Trots att jag mådde dåligt av att se honom ligga sådär..


I alla fall så har det släppt mera slemmis idag. Tippar på att det är största mängden hittils. Eftersom konsistensen är som segt snor så är det svårt att avgöra mängden på ett bra sätt, men, men...


Har kommit till ett läge då jag mest bara mår illa åh vill sova, sova, sova.. Men sover bäst på dagtid!! Jag äter helst kalla saker som typ glass. Eller osötade fullkornsskorpor. Eftersom jag så lätt måste springa på toa för att hulka lite så försöker jag passa på att äta när jag inte mår illa. Varpå det blir sjuka mattider och korkad mat. Glass eller chips till exempel.. Men just nu orkar jag inte riktigt bry mig om det. Har tillräckligt med ångest i alla fall..


Undra om sambon ställer upp på lite få ut ungen aktiviteter ikväll **rodnar lite** Men det kanske är elakt av mig, han ska ju jobba i helgen och hans enda kollega är sjuk så hon som jobbar har fått jobba hela veckan. Hon kanske förtjänar lite ledighet..

Av MissJA - 11 februari 2011 11:45

Inte nog med att jag vaknade för tidigt, inte kunde somna om och hade ont i ryggen. En värk som sedan spred sig till resten av kroppen. (Brukar dessvärre vara ett tecken på att feber är på ingående). Efter ett litet försök att somna om gick jag upp när jag kom på att det kanske är bäst att skynda sig att äta nåt innan illamåendet åxå vaknar till liv som igår. Sagt och gjort, åt frukost och blev illamående åxå!!


Insåg sedan att jag måste åh handla osv. idag.. Slängde en blick ispegeln och började gråta. "Jag ser (svordom) ut som en dammtuss!!" Ylade jag och började tjura på allvar..


M sa att det var dax för mig att skärpa mig, var på jag erbjöd honom att fortsätta vara gravid så kunde jag stå för att vara glad. Men det gick han inte med på..


En citodon och någon timme senare var jag påklädd och klar med plattare hår och lätt sminkning, redo att veckohandla...

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards