Hönsmamman

Alla inlägg den 12 februari 2011

Av MissJA - 12 februari 2011 21:58

Ligger här i sängen åh andas mig igenom de värkar som kommer. De är hanterbara, jag ska på förlossningens råd försöka sova hemma inatt med mera citodon. Men just nu är jag bara nyfiken på om värkarna har tänkt börja komma tätare, det verkar (haha) nästan så. Mår illa lite då och då igen :( Något jag hoppats på att få slippa, när jag är supernära at kräkas blir jag så stressad åh det gör bara allt värre..


Minns sedan förra förlossningen att jag inte ville bli lämnad ensam, men inte alls som nu. Jag vill helst ha hudkontakt med M hela tiden, annars känner jag mig som världens mest övergivna.. Det gick ändå bra när han åkte och inhandlade fanta och chips (det enda jag trodde mig kunna äta).. Funderar på att testa lite sorbet innan jag försöker sussa lite, men vi får se..


Det värsta med att vara så nära att bli en till i familjen är vetskapen att jag kommer ha mindre tid med mina fina barn. Att livet kommer att blir för alltid förändra för dem. Åh den ständiga undran, kommer vi klara av ansvaret att ha 3 barn??

Av MissJA - 12 februari 2011 19:10

Det är ändå lite roligt hur nåt undermedvetet kan se till att saker och ting blir  gjorda. Som tex. Vi som inte handlat klart för BB-väskan köpte iaf. godis och energidryck igår. Jag bytte BB-väska på kvällen till en större så att allt skulle få plats i den och stoppade även i morgonrock och mina tofflor.


På samma sätt som jag de senaste dagarna har varit så trött, och hungrig på allt konstigt och för kaloririkt som ex. glass och chips och läsk + lite andra sötsaker.. Snacka om att kroppen ibland vet bättre än vad hjärnan ger kroppen äran för..

Av MissJA - 12 februari 2011 19:00

Ja, förlossningen har börjat. Men det blir ingen snabb historia vad det verkar..

Jag har fått kortare tapp och är öppen för typ lite mer än ett finger. Lät lite roligt när BM sa att hon kände på bäbisens huvud. Fick åka hem och ta 2 citodon + att jag tog en primperan eftersom jag mår så illa. Sedan har jag och M typ sovit större delen av dagen. Planen äratt vi ska ringa tillbaks till förlossningen ikväll och göra upp någon form av en plan för hur vi ska fortsätta. Hon sa även att det med största sanolikhet blir bäbis inom 2 dygn..


Nu sitter jag i sängen och väntar på att M ska komma hem med chips och fanta (det enda jag tror att jag kan få i mig). Lilleman är helgalen i magen och har de senaste timmarna utövat någon sorts nednorrning i bäckenet. Eftersom han varit ruckbar så kanske han håller på att fixera sig **hoppas** Nä nu kom det precis en värk.. AJ!!


Hoppas det drar igång på allvar inatt eller imorgon så att jag slipper gå runt och vänta så himla länge till.

Av MissJA - 12 februari 2011 05:46

I går lagom till utslagningen i lets dance började jag få mensvärk. Den har tilltagit under natten och nu kommer det även värkar sedan vid 3 någongång. Hade tagit en citodon mellan 23-00 åh fick sova lite på den i alla fall..


M hade nog gärna sett att vi varit på förlossningen redan, själv vill jag typ vänta, men för hans skull så åker vi in och kolla läget. Det är ju trots allt tredje barnet.. Mår lite illa av och till. Hoppas verkligen inte att jag bara har livlig fantasi och urusel smärttröskel..


Önska mig lycka till. Uppdaterar när jag kan :D

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards