Hönsmamman

Alla inlägg under februari 2011

Av MissJA - 12 februari 2011 19:00

Ja, förlossningen har börjat. Men det blir ingen snabb historia vad det verkar..

Jag har fått kortare tapp och är öppen för typ lite mer än ett finger. Lät lite roligt när BM sa att hon kände på bäbisens huvud. Fick åka hem och ta 2 citodon + att jag tog en primperan eftersom jag mår så illa. Sedan har jag och M typ sovit större delen av dagen. Planen äratt vi ska ringa tillbaks till förlossningen ikväll och göra upp någon form av en plan för hur vi ska fortsätta. Hon sa även att det med största sanolikhet blir bäbis inom 2 dygn..


Nu sitter jag i sängen och väntar på att M ska komma hem med chips och fanta (det enda jag tror att jag kan få i mig). Lilleman är helgalen i magen och har de senaste timmarna utövat någon sorts nednorrning i bäckenet. Eftersom han varit ruckbar så kanske han håller på att fixera sig **hoppas** Nä nu kom det precis en värk.. AJ!!


Hoppas det drar igång på allvar inatt eller imorgon så att jag slipper gå runt och vänta så himla länge till.

Av MissJA - 12 februari 2011 05:46

I går lagom till utslagningen i lets dance började jag få mensvärk. Den har tilltagit under natten och nu kommer det även värkar sedan vid 3 någongång. Hade tagit en citodon mellan 23-00 åh fick sova lite på den i alla fall..


M hade nog gärna sett att vi varit på förlossningen redan, själv vill jag typ vänta, men för hans skull så åker vi in och kolla läget. Det är ju trots allt tredje barnet.. Mår lite illa av och till. Hoppas verkligen inte att jag bara har livlig fantasi och urusel smärttröskel..


Önska mig lycka till. Uppdaterar när jag kan :D

Av MissJA - 11 februari 2011 20:06

 


Ok, en vecka kvar men ÄNDÅ!! HALLÅÅÅÅÅÅ det är hög tid att komma ut NUUUU!!


Men kanske du bara väntar på att min farfar ska få komma upp till änglarna först. Inte vet jag.. Hoppas farfar slipper lida så mycket längre nu, idag har jag ju blivit ännu sämre. Känns skönt att jag var där och hälsade på igår. Trots att jag mådde dåligt av att se honom ligga sådär..


I alla fall så har det släppt mera slemmis idag. Tippar på att det är största mängden hittils. Eftersom konsistensen är som segt snor så är det svårt att avgöra mängden på ett bra sätt, men, men...


Har kommit till ett läge då jag mest bara mår illa åh vill sova, sova, sova.. Men sover bäst på dagtid!! Jag äter helst kalla saker som typ glass. Eller osötade fullkornsskorpor. Eftersom jag så lätt måste springa på toa för att hulka lite så försöker jag passa på att äta när jag inte mår illa. Varpå det blir sjuka mattider och korkad mat. Glass eller chips till exempel.. Men just nu orkar jag inte riktigt bry mig om det. Har tillräckligt med ångest i alla fall..


Undra om sambon ställer upp på lite få ut ungen aktiviteter ikväll **rodnar lite** Men det kanske är elakt av mig, han ska ju jobba i helgen och hans enda kollega är sjuk så hon som jobbar har fått jobba hela veckan. Hon kanske förtjänar lite ledighet..

Av MissJA - 11 februari 2011 11:45

Inte nog med att jag vaknade för tidigt, inte kunde somna om och hade ont i ryggen. En värk som sedan spred sig till resten av kroppen. (Brukar dessvärre vara ett tecken på att feber är på ingående). Efter ett litet försök att somna om gick jag upp när jag kom på att det kanske är bäst att skynda sig att äta nåt innan illamåendet åxå vaknar till liv som igår. Sagt och gjort, åt frukost och blev illamående åxå!!


Insåg sedan att jag måste åh handla osv. idag.. Slängde en blick ispegeln och började gråta. "Jag ser (svordom) ut som en dammtuss!!" Ylade jag och började tjura på allvar..


M sa att det var dax för mig att skärpa mig, var på jag erbjöd honom att fortsätta vara gravid så kunde jag stå för att vara glad. Men det gick han inte med på..


En citodon och någon timme senare var jag påklädd och klar med plattare hår och lätt sminkning, redo att veckohandla...

Av MissJA - 10 februari 2011 22:54

Det är inte lätt just nu. Ena sekunden är jag hungrig/ sugen på nåt att äta. När jag väl äter så vill jag bara kräkas. Det är inte lätt att få dessa behov att gå ihop. Blir faan snart galen på alltihop!! Dessutom är jag så jävla trött, men kan inte sova bra så länge det inte är på dagtid, dumma, dumma j-la kropp!! Jag VILL ju sova på natten och kunna vara effektiv på dagtid annars känner jag mig så j-la värdelös, fet och lat..


Lillen verkar stormtrivas där inne. Tippar att han gillar när det är trångt, ju mindre utrymmer desto bättre. Eller så gillar han att tortera mig.


Åh så var det det här med förvärkar, igen!! Varför ska de envisas med att komma och gå, göra ont och förstöra utan att göra någon nytta!! Det har inte heller släppt nå mer slemmis heller så det finns inga tecken på att det tänker komma ut någon bebbe.. Åh alla man träffar undrar NÄR, NÄR, NÄR det är dax.. Jag tippar på attt det dröjer minst en månad till..


Alla önskar sig drömförlossningar, jag kan bara se de katastrofala möjligheterna. Antingen så att det blir kejsarsnitt, att jag inte hinner på förlossningen eller att de tvingas använda typ alla verktyg de har samt att inget av mina önskemål blir till verklighet. Det skulle innebära, massa kandidater, gynläge hela tiden, fast i sängen, att ingen lyssnar på mig, att jag inte får tag i M eller E när det är dax, att jag förlorar för mycket blod efteråt men att ingen (som förra gången) bryr sig om att kontrollera mitt hb-värde. Dessutom att min bebis antingen föds mycket sjuk och att det på något sätt är mitt fel..


Det skulle inte heller vara bra om de skickar hem mig så snart som möjligt efteråt med kommentaren du har ju fött förut. Eftersom jag någonstans hoppas att igenom att få mycket ensam tid med bäbisen ibörjan kanske kan få en anknytning till den. En anknytning som jag inte kunnat påbörja nu under graviditeten eftersom jag mått så dåligt psykiskt..

Av MissJA - 10 februari 2011 11:19

Nu är hans liv förmodligen över vilken dag som helst. Han har en infektion i tarmen så de kan inte operera dit en peg på honom. Han vägrar sond via näsan, så det enda sättet att få i honom näring och vätska är via dropp. Sedan så började han få hjärtflimmer igår åxå.


Jag vill att mamma ska följa med mig dit så att jag får träffa honom (kanske för sista gången) helst idag, men det verkar inte som om det blir av, mamma har inte tid och jag vågar helt enkelt inte åka dit själv. Jag vet att jag är en fegis.. Hoppas att jag hinner träffa honom innan han går bort, hoppas mer på att han och min lille D inte kommer att ha dagen gemensamt farfar's dödsdag och litens födelsedag.. Men nu är det nära för dem båda så man kan aldrig veta. Om Jag tex skulle föda på morgonen kanske farfar dör strax innan midnatt, sånt man aldrig kan veta..

Av MissJA - 9 februari 2011 17:40

Seriöst!!

Ok jag somnade inte förrän efter 2 inatt.. men ändå.. Klev upp efter halv elva. Var vaken till efter mellis vid 14 och skulle se lite på tv med M. Somnade och vaknade kl. 17!!!


Nu har jag garanterat fuckat upp sömnen ännu mer inför kommande natt!! Så det lär bli en SEN promenad inatt igen.. Problemet är bara att jag är så jätte, jätte, jätte trött!!

Av MissJA - 9 februari 2011 11:09

Jag gjorde slag i saken igår, bytte till det turkos/gröna temat hemma igår. M tyckte det var oerhört onödigt, det var ju bara typ en månad sedan julgardinerna försvann och jag satt upp det ljungrosa gardinerna.


Utöver gardinbytet bakade jag franskbröd i formar. De blev kanske inte det bästa jag bakat. Utan tyvärr blev de lite degiga i mitten. Suckar och håller med min elaka inre röst, jag det var värdelöst dåligt av mig.. Hoppas min familj kan äta det ändå. Själv kan jag inte äta jäst bröd, jag blir superdålig i magen av det. Det är som om min kropp fortsätter på jäsprocessen och jag blir uppsvälld som en ballong tills allt hunnit ut ur systemet..

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards