Hönsmamman

Alla inlägg under augusti 2013

Av MissJA - 13 augusti 2013 23:15

I någon vecka nu har hon exprimenterat med krypteknik, å nu kan hon krypa korta sträckor!! Häftigt!! Hon blir lixom lite mer människa för varje dag som går.

Å så idag fattades beslutet, vi anmälde henne till förskolan, önskad start 14/4 så nu är det beslutet taget. Det svider att hon måste börja så ung. Men det blir bara på 25 timmar i veckan. Hur det ska lösas återstår att se.

Esmee i nya bilstolen

Av MissJA - 13 augusti 2013 23:08

Hela familjen stack iväg på en härlig runda med cyklarna efter middagen (grönsakssoppa med viltskavsfyllda tunnbrödsrullar). Vi besökte den snart färdiga lekparken. Diddi verkade gilla närheten till blåbärsriset mest. Miiimiii gillade att åka cykelvagnen, men inte att sitta fast i den mud hjälm på huvudet innan den kom i rullning. Nu funderar jag på att börja cykla till språkskolan med V å Diddi. Funkar ju fram till vintern är här.

Nä måste sluta skriva, måste sova. Imorgon jobbar M heldag så det kräver en hel del av mig bäst att vara utvilad. Nattinatt.

Mellanmål i solen. Snart måste man äta inomhus igen :/

Av MissJA - 13 augusti 2013 15:05

Idag har jag märkt hur löven på träden börjar skifta i höstiga färger lite här å där.

Minns när sommaren låg framför oss. Med löfte om sol, bad å planlösa dagar, å så ett brölldop som final. Nu snart är dagarna med bara ben över.

Av MissJA - 12 augusti 2013 23:01

Så bara för intersseklubbens anteckningar, läkaren ringde aldrig upp!! Jag vet inte ens om han jobbade idag. Jag fick visst inte heller söka honom via alla kliniker utan bara via habben. En ARG mamma ska göra fler desperata försök imorgon. Skönt ändå att k inte haft nån kramp sedan igår då vi gav kranplösande :)

V har haft sin första ridkektion. En introduktion, en var för barnen å en för föräldrarna. Informativt men lite tråkigt när man inte ser en häst för första gången precis. Modigt av de föräldrar som inte kan nåt själv å på tredje tillfället väntas kunna göra iordning ponnyn å leda sitt barn runt under ridlektionen. Miimii tjöt ivrigt å bara skulle till hästarna å klappa hela tiden, sött!

Nu ikväll har jag sytt lite mer.. Det är 3 påsar till som ska göras, ett för varje barn. Nu ska jag sova, imorgon ska jag fixa nytt körkort å har lätt ångest över att bli tvingad att ta en ny bild. Men... Vem blir snygg på körkortet?

Av MissJA - 12 augusti 2013 06:43

M jobbar första passet efter semestern. Idag är det simskola för K å ridskola för V. Å så ska jag jaga läkare. Godmorgon!!

Nyvaken tjej försöker rymma ur sängen

Av MissJA - 11 augusti 2013 22:44

Blev det ingen cykeltur för hela familjen heller :/ Esmee var för trött å vägrade spännas fast i cykelvagnen med hjälm på huvudet. (Hon HATAR att ha nåt på huvudet -undrar hur vintern blir).

Meeeen,en picknick i en lekpark, shopping i en tygaffär, å hallonplockning på vägen. Med en kramp på slutet :(

Middag blev biffar, champinjoner sås å potatis å sallad. Mumsfilibaba! Jag har fixat med min å k's garderober å märkt diddis kläder. Det tar lite tid att märka allt inför dagis. Tänk att det alltid finns tvätt att tvätta, tvätt att hänga, tvätt att vika, att sortera, tvätt att tvätta. Tvätta! Det tar aldrig slut om inte alla blir nudister å allergiska mot alla textilier.

Slänger i en bild på mitt syprojekt. Vad tycker ni, är påsen/väskan godkänd? (Den är vändbar)

Av MissJA - 11 augusti 2013 22:30

K's epilepsi är inte kul!! Idag har det varit en krampigare dag :( lättare på morgonen å större nu i em/kväll. Han fick en kramp på cykeln, att se hur krampen hinner börja innan han hade stannat, åh hur han kraschade innan jag hann rusa fram dit.... Inte en upplevelse jag önskar någon! Men han älskar ju att cykla. Å livet innebär risker. Tur att han inte typ gillar klättring.

Nog är det konstigt att läkaren aldrig hör av sig! Börja en justering av medicinen bara för att gå på semester en LÅNG semester. Nä nu imorgon ska jag ringa å försöka kräva att NÅGON hjälper honom. Det är ju inte precis kul att tvingas neka honom att spela tv-spel, surfa på datorn åh som det verkar nu även begränsa tv-tittande! Oroa sig för kramper när han cyklar osv!! Typ allt han gillar får han inte göra/ begränsas. Han kan ju inte leva sitt liv som det är nu. Inte undra på att han är arg å bråkig. Synd bara att den mesta läkarkontakten sker via telefonen. Suck!!

Av MissJA - 10 augusti 2013 20:35

Hörde precis en bra mening på TV; "om du var döende, nämn 10 saker du vill göra medan du fortfarande kan?"

Varför är det så att de flesta verkar ha en sån lista, men att de verkar vänta på en dödsdom innan de gör nåt på den listan?? Men det är väl tidspusslet, vardagen å ekonomin som styr. Det stoppar mig, lite skrämmande faktiskt. Om det nu är så att man bara lever en gång, tänk om aldrig dödsdomen kommer. Tänk om allt tar slut i en krasch eller att man bara inte vaknar mera. Då blir listan aldrig gjord. Eller om man får en dödsdom, då kanske man inte längre har ork att göra de grejerna.

Nä nu har jag varit tillräckligt djup. Dax att summera dagen lite....

Igår var ingen bra dag för mig. Hade en lätt melt-down på kvällen pga allt jag borde hinna men inte hinner men måste göras. Men så är det ju ibland. :) idag har familjen hjälpts åt å vi har städat å jag hann fixa ett par lådor i klädkammaren för miiimii.

Sen så har jag fortsatt på mitt syprojekt. (Jag suger på att sy men lär mig sakta men säkert). Att låna en symaskin var helt klart en bra start.

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards