Hönsmamman

Alla inlägg den 30 augusti 2013

Av MissJA - 30 augusti 2013 20:14

Idag har det varit fint väder å vi har varit hemma (jag å de små). På förmiddagen roade vi oss med att leka i gruset (barnen) å jagklippte bort lite utblommade växter å packade bort badpolen å tältet.

Under barnens vila passade jag på att städa nere. Fredagsmys, då vill man ha det städat å fint. Ikväll är V borta så vi hade ett grabbigt mys. Bilar 1 pringels chips å kiviga kruses läsk.

Under eftermiddagen klippte jag gräset å började samla ihop trasiga prylar inför en sväng till returstationen i helgen.


Roligt att få hjälpa till lite tyckte diddi, miiiimii upptäckte omgivningen under tiden. Förresten så har hon testat att skalla guset idag. Resultatet blev ett skrubbsår å en bula i pannan. Någongång är alltid den första. Men efter några krokodiltårar var det frid å fröjd igen.


Barnen älskar att leka i gruset på vår cykelparkering nästan mer än i sanden i sandlådan, mårks det?

Diddi har redan såhär kort tid efter inskolningen börjat prata tydligare å börjat uppskatta att sitta å lyssna när vi läser fö honom. Idag läste vi Max potta så många gånger att diddi själv läste den för M innan vi skulle gå upp för att sova. Stora killen <3

Middag blev onyttig, men njutning för själen (mc wrap å pommes, men den där nya wrappen smakade mest julskinka, älskar grilled ckicken så nästa gång blir det den ).

Förresten, jag tror aldrig att jag varit så GODISSUGEN I HELA MITT LIV. Så ikväll blir det lite godis å mys med M i soffan. Som sagt var jag tror inte på förbud det leder bara till besatthet. Jag tror på att välja sina tillfällen.

Ha en härlig fredagskväll alla ni som orkat läsa hela inlägget

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards