Hönsmamman

Alla inlägg den 15 augusti 2013

Av MissJA - 15 augusti 2013 20:36


  å så helt plötsligt i helgen upptäckte jag att hon hade blivit så stor att hon kunde köra tåget själv.. men hon behöver fortfarande mycket stöd, hon tappar lätt kocentrtionen å trillar av annars, å det är int bra med en lokförare som ramlar av det tåg som hon kör :)



  ett litt klipp från karusellåkningen i Lycksele



  Vi hade så mysigt i sandlådan en stund igår eftermiddag, å kolla in Miiimii, hon vaar inprgnerad ed sand kan jag lova, men hon äter inte sanden - duktig bäbis!! 

Av MissJA - 15 augusti 2013 20:16

Sitter å tänkte få till ett litet inlägg. Perfekt att göra när man nattar barn. Alltså efter saga, prat å sångstund när jag väntar på att diddi ska somna så jag kan gå vidare till k å v för att läsa Sune med dem. Insåg att det inte blev nåt bloggat alls igår. Men det var mer för att jag bestämt mig för att vara rätt offline å fokusera på barnen när m har sina marathonpass. Så när jag nattade igår mediterade jag under denna väntan.

Diddi har nått stora Framsteg på pottan han säger faktiskt till före nu. Å han har bajsat på pottan två gånger. När han sitter på pottan så har han surfplattan å ser på youtubeklipp på fordon. Å när han är klar får han en pottgodis. Det funkar för oss. Vi sätter
honom på pottan, efter vila, före å efter måltid och lek. Det fungerar.

Tänkte publicera några videoklipp från tidigare i veckan, senare idag om jag hinner. Måste försöka märka diddis alla sockpar, men ser inte fram emot det. Att märka sockar är såååå trist. De tar aldrig slut! Måste åxå begära fp, satt med det i tisdags men så dog battrriet på datorn å även min ork.

Dessa påsar har jag sytt. Den översta till Diddi (K ville ha den med cars på). Å den sista med en innerficka till V. Så nu är det bara miiimiis kvar å den ska bli lite annorlunda. Ska sätta mig å rita om mönstret så snart jag kan.

Idag var vi å badade med de små på fm. Det är så roligt att se hur de trivs i vattnet, idag hade miiimii sin premiär i cheeksringar. Det fungerade bra. Så nu är det hög tid att diddi byter till steg 2. Så snart esmee kan med de ringarna lite bättre så kan jag åka själv å bada med de minsta.

Nu idag har k varit på simskolan igen. Han älskar det. Det blir nog en fortsättning med det. För honom, en bra aktivitet, även om han kanske aldrig kommer vidare från nybörjarnivån.

Nä nu sover barnen å det är dax att bocka av lite ogjorda måsten å ta hand om min make. Godnatt


Förresten, idag köpte vi första julklappen :)

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards