Hönsmamman

Alla inlägg under augusti 2013

Av MissJA - 24 augusti 2013 19:32

Trött.
Pms-svullen.
Ätit våfflor, bra nu blev jag lite fetare.
Barnen bråkar. De är åxå trötta.
Måste röja undan.
Vill träna. Men det är viktigare just nu att försöka varva ner å somna snabbt. Har en likadan dag till att se fram emot. :'(

Idag har det varit sommarvärme under dagen, vi har varit hemma å grejat. Men nu ikväll tog allas energi slut samtidigt, å det är så fruktansvärt drygt. Hatar dessa ensamhelger!



Barnen fick chobantårta till mellis, kan bli så när jag lovat nåt gott utan att planera för det.

Av MissJA - 24 augusti 2013 09:27

Ååååh jag måste ta tag i min kropp!! Jag måste göra jobbet. Å börja NUnunununuuuuu!!!

När vet man att det är dax? Jo inatt drömde jag en superkonstig dröm, hur jag hoppade in i gamla bilder på mig när jag var liten å var i bilden - levde i bilden ett tag innan jag hoppade in i nästa. Å nåt jag konstaterade i varje livstavla jag besökt var att jag minsann var lite tjock då åxå.

Nyvaken kommer V ner å frågade hur lång tid det tar in an magen blir smal igen efter att man fått en bäbis.



Just nu är kroppsångesten stor. Trots den åt jag åxå blåbärsgröt å smörgås till frukost. Jag som tänkt ta tag i fläsket redan idag :( men, hur ofta äter man nykokt blåbärsgröt på färska egenplockade blåbär.

Barnen tävlade i vem som fått blåast tunga efter frukosten.

Av MissJA - 23 augusti 2013 19:28

Idag var jag den första att lämna huset. Till barnens förskräckelse måste sägas, de grät

Jag stack å simmade, det var så skönt. Tyst å träning för hela kroppen. Ensam med mina egna tankar.

Hittade denna bild i omklädningsrummet å funderar på hur den kom dit. En säkerhetsåtgärd eller efter en incident. Vem skulle komma på den tanken lixom?


 


Sedan blev det en tripp till stallet, å en skön ridtur, å lite stalljobb..

Diddi var sina 5 timmar på dagis å det gick ok. Han var lite trött å ledsen ibland å råkade göra 2 olyckor i byxan efter vilan (hemma sitter han alltid på pottan efter vilan å då blir det ingen olycka).


[Bild]



Efter skola å dagis blev det en skön tur i blåbärsskogen, barnen gillade att springa runt å upptäcka miljön på berget. Diddi gick runt å tiggde de bär jag plockat. Det blev lite bär förhoppningsvis så det räcker till blåbärsgröt å en paj.

Middag blev tacos å nu ser storbarnen Mio min Mio.

Ha en underbar kväll alla som läst detta :)

Av MissJA - 22 augusti 2013 20:34

Helt slut!! Miiimii hade en tjorvig natt. Sen ringer M å säger att han måste jobba dubbelt. På det 3 tur å retur svängar med cykeln till språkskolan, å så ikväll måste jag städa lite.

Bla vid ett tillfälle idag var jag i telefon om en viktig grej, samtidigt fick diddi mellis, sitta på pottan å så bytte jag en bajsblöja.

Men sä körde jag ett test ikväll som vi gjorde hemma när vi var små, efter middagen körde vi en gemensam städning i 15 minuter. Effektivt å. Vi hann mycket. Det ska vi fortsätta med.

Diddi fixade även denna dag på förskolan bra. Blev bara lite ledsen/trött sista stunden innan jag kom. Imorgon ska han vara där 8:30-13:30 å testa vila där åxå.

Nä nu ser jag lite kockarnas kamp å nattar miiimiii. Imorgon är tanken att jag lämnar man å barn å åker på tenton på morgonen. Sedan till stallet tror jag. Då får han helgstäda förbereda mat osv. Vi funderar på att ta en tur i skogen när barnen slutat skola/förskola.




Tjorvmajan imorse, vi sov på samma fläck i sängen på kanten





Trött kille efter dagis

Av MissJA - 21 augusti 2013 22:12

Idag är det 31 år sedan jag föddes. Den dagen var det visst ett hemskt oväder. Mamma var på banken mär vattnet gick ca en månad före beräknat datum, å när hon stötte på pappa efter det. (Han jobbade just då åh delade ut post) sa han att han inte kunde åka med till sjukhuset med mamma eftersom han var på jobbet. Sagt å gjort, min mosters man E körde henne, å blev på förlossningen mottagen som en nervös blivande pappa. Tillslut fattade barnmorskorna situationen. Å pappa hann till sjukhuset i tid.

Det var då....




Idag har jag haft en skön dag, inga direkta planer, gott fika. Besök av en god vän å mamma. En härlig stund ensam i stallet, å en ridtur på finaste Baronessan. Fina blommor å underbar present - ansiktsbehandling!! Så alla teckningar, halsband å dylikt pyssel från barnen å som kronan på verket en god middag från min kära make, den rätten han lagade är sååååå god :p

Tänkte även på förra födelsedagen, den många firar massor 30 år. Då var jag smällfet (jättegravid). Känslofylld pga hällsbokrånglet å med i tidningen pga det. Då räckte det. Partyn var jag på så det räcker för typ en livstid innan 20. Men kanske skulle man hitta på nåt i år istället nåt kul (som inte betyder massa alkohol). Vi får se.....

Mina födelsedagsblommor :)


Detta kort innehöll en fin present som passar mig. En mamma med lite tid för egoupplevelser.

<3

Av MissJA - 21 augusti 2013 08:35

Igår var det en månad sedan!!

Bilden är tagen av ida tjernberg

Av MissJA - 21 augusti 2013 08:15

Vaknade av hur det pep från köket, det pip som blir när någon inte lyckats stänga kylen eller frysen ordentligt. Trodde ett tag att de höll på att fixa min frukost (det jag önskat mig av min familj). Men när pipandet inte slutade gick jag å kollade. Klockan var ca 5:50 å frysen som trots att dörren var stängd larmade å var bara -11grader. Vi trodde i ca 1,5 timmar att frysen gett oss en dyr present (att något pajjat) men sedan började temperaturen sjunka igen. Phu!!

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards