Hönsmamman

Alla inlägg under april 2013

Av MissJA - 11 april 2013 14:14

Så var det dax, hemliga projektet ska avslöjas!

Med 100 dagar kvar åh inbjudningarna är postade.

I juli ska jag åh Matte gifta oss <3

Det är full med glädjepirr jag skriver detta. Trots att vi bara ska göra det enkelt och bara ihop med de närmaste. Att gifta sig gör man ju bara en gång, en dag som vi vill minnas så länge vi bara kan.

Klänningen är beställd, ringarna valda, barnens näbbklädsel är det jag håller på att fixa.

Men när vi startade projektet kunde jag inte riktigt förstå hur många små detaljer det är som måste få sina lösningar. Men vi tänker fixa lite i taget så blir allt klart i tid.

Så jag lär nog skriva en hel del bröllopsrelaterat ett tag. Men det är ju det jag gillar. Att bloggen är färgad av det som pågår omkring livet på den som bloggar.

Av MissJA - 11 april 2013 08:11

Med största sannolikhet löste sig ett av de dilemman vi stått inför när det gäller vårt projekt igår - phu. :) om det inte gjort det skulle vi haft en ännu mer busy förmiddag. Nu har vi ändå saker inplanerade, men nu tar det mindre lång tid.

I övrigt så är M åh lämnar V just nu, sedan tar han K till sjukhuset för blodprover innan det bär av med honom upp till skolan. (Det kan ju verka konstigt att jag inte tar min son till sjukhuset. Men det beror på att K tuffar till sig mer om jag inte är med vid sådana saker.)

I övrigt, är det städdag, vi måste även (förmodligen fylla på matförrådet något) gaaah!! Det blir så konstigt när en magsjuka har dragit förbi. Det fattas saker i skåparna fast det inte är tomt. I vanliga fall är det så tydligt vad som behövs. En tanke till, hos oss slår ALLTID magsjukan till precis efter att man storhandlat åh planerat in massa goda måltider. ALLTID. Vore bättre när man inte planerat nåt speciellt, om man nu får välja - fast då skulle de flesta sjukdomar vara utrotade.

Nä nu vaknade lillan. Dax för lite rutinjobb.

Av MissJA - 10 april 2013 18:23

idag började jag filma lite här åh där vad vi gjorde..



 
  diddi leker på väg från bilen efter att vi lämnat V på skolan



 
  babbel åh förmiddagsmellis, diddi hade själv valt chaite åh vaniljbulle. å så hade han precis fått veta att han skulle få hälsa på pappa på jobbet..



  diddi på väg till sin praktikstund, med skräpmat i handen



 
  miiimii äter lunch i väntrummet på habben, jag hade ett viktigt möte. kolla in hur hon gör med fötterna när hon äter



  diddis praktiktid är slut åh det är dax att sova



  en kort promenad med vagnen innan K kommer hem med taxin, då är det dax för ett till besök på habben



  K på habben


  Diddi kvällsleker åh K ligger i soffan åh myser


Av MissJA - 10 april 2013 12:15

Kommer jag att avslöja vårt hemliga projekt :)

Imorgon någon gång under dagen...
Håll utkik!!

Förresten, idag ska jag göra ett annorlunda blogginlägg.. Men det blir ikväll om jag lyckas...

Av MissJA - 9 april 2013 22:19

Idag har det varit första vanliga vardagen för oss efter påskledighet åh magsjuka.

Jag åh M har grejsat på med grejer på varsitt håll. Men för ett gemensamt mål.

Jag har lånat en bok på biblioteket idag lomelinos tårtor. Jag åh diddi gick till bibblan åh lånade den direkt efter Esmee gjort sin 6 månaderskontroll på bvc. Jag nämnde i bilen att vi skulle hämta en bok åh köpa glass till diddi. Åh han blev så ivrig åh glassugen att han sprang hela vägen till lillkonsum åh bibblan <3 duktig var han åxå inne på affären trots lång kö. Sedan njöt han av sin isglass i fulla drag i vagnen på väg hem igen.

Nä, min skalle försöker sprängas, så jag ska försöka somna innan det händer. Åh hoppas att mina värktabletter snart ska släcka den sprängande värken.

Natti natt

Av MissJA - 8 april 2013 18:35

Hoppas texten på bilden syns.

V skrev följande till diddi imorse <3

"Jag elskar deg didi i hela världen I love söta lillebror du är besti hela värden du har fina ögån jag elskar deg föraltid skrev Vilda"

Sen skrev hon ett till, tillägnat K.

Av MissJA - 7 april 2013 18:07

Gud  så härligt det kändes att skriva de orden. Vi mår bättre. Vi har ätit mat (snällmotmagenmat) men mat, åh ingen har reagerat negativt på det ännu (hoppas det håller i sig..)


Barnen är mer eller mindre tillbaks till sina gamla rutiner.. en har skrikit åh bråkat så jag känner mig halvt döv på ena örat, men that's life


Aja... idag har det snöat. Snöat massor. Åh jättemycket.. ca 10-15cm minst.. Men det är ju april, ena dagen tror man sommaren är här, andra dagen funderar man på om kalendern går baklänges åh det är dax att damma av julpyntet igen..

Av MissJA - 6 april 2013 12:43

Var det här!! Nån som vill byta med oss??

Igår fick jag feber, inatt kräktes diddi igen (kan ju varit så att han faktiskt inte blivit riktigt frisk. Skulle ju förklara hans ointresse för mat).

Hur som blir det en dag i sängen för oss alla utom m som sköter markservicen. Åh min feber är kvar, feber åh ont i kroppen. Hatar sådana här dagar!! Hatar att chilla. Men ibland försvinner alternativen. Esmee är frisk hon har sitträning i sängen åh myser på med mig. Hoppas hon åtminstone får vara frisk

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards