Hönsmamman

Alla inlägg den 19 april 2013

Av MissJA - 19 april 2013 20:51

Satt åh kollade en att göra lista inför ett bröllop åh kände hur jag blev lite stressad. Trodde jag hade lite koll, trodde läget var under någolunda kontroll. Men inte då!! Det är ju rekommenderat att planera ett bröllop på ca 1,5 år. Vi ska lyckas på ca 4 månader från att vi bestämde oss. Då kan man inte chilla. Då är det bara action, åh det är ju skoj.

Det är ju bara ett bröllop/ dop! Men så börjar man bryta ner händelsen i mindre delar åh plötsligt så inser jag/vi vilket jättepussel som måste läggas. Var bit tar sin tid.

Men denna stress är inte jobbig, det pirrar i magen lite fjärilar av kärlek och förväntan. Åh så lite stress eftersom jag vill att det ska bli en trevlig dag åh att allt ska klaffa.

Funderingar just nu, bröllopsnatt, var? frisyr, vad passar till klänningen åh hur ska den smyckas? Tankar kring dekor osv... Det är lixom bara att fundera tills man tröttnar åh byta till något annat ämne inom samma tema. Brölldop, hur ska man göra för att inte tappa bort dopet? Hur ska man se till att det blir en harmoni i mötet mellan ett litet barns dop åh föräldrarnas kärlekslöften?
Min tanke är såpbubblor, mycket ballonger, rosa, en tårta som fungerar både för dop och bröllop.

Bröllop... Kärlek...romantik.. Åh en himla massa barn som vill sitt. Tur man är sysselsatt ;) men det är ju ett sånt liv jag vill leva.

Nä nu är det ut på google igen åh fortsätta leta inspiration osv...

Av MissJA - 19 april 2013 08:49

Vad tycker ni om mina utlagda filmsnuttar? Är det bra eller dåligt. Lämna gärna en kommentar. Hiss eller diss.

Det har ju blivit lite mindre skrivet....
Bröllopsfixet går vidare, köpte ännu en liten bröllopsrelaterad grej igår. Funderar på att lämna in ringen på storleksjustering nästa vecka.

Måste kanske åxå kommentera hockeyvinsten igår. Grattis SAIK!! Härligt, M hade hotat att inte raka bort skägget om inte hans lag vann. Så imorse rök skägget. Phu, han passar inte i skägg. Åh nu slipper vi fler matcher åtminstone någon vecka, innan nästa jippo drar igång.

På tal om hockey, jag har inget intresse i det överhuvudtaget. Jag kan inte se tjusningen i sporten. Tro mig, jag har flera gånger försökt! livet skulle bli så mycket lättare då. Eftersom jag råkar älska en hockeyfanatiker.

En hockeymatch är för mig, ett gäng vuxna män som åker skridskor åh jagar en plastbit (GUMMIBIT som M upplyser mig om) på isen åh dessutom gör illa varandra under denna välbetalda lek. Jag kan inte fatta vitsen!!! De har ju fastnat i den LEK de gillade som små. De flesta människor växer upp, slutar leka och skaffar sig riktiga jobb. Men inte dessa. Visst de tjänar mer pengar än vad som borde vara rimligt för att leka. Men, det beror ju på alla andra galningar som väljer att satsa PENGAR av sin lön på utgången av denna lek.

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards