Hönsmamman

Alla inlägg under juli 2013

Av MissJA - 17 juli 2013 23:51

När dagen började här så hade jag ont i halsen, åh hade tappat rösten!!
Diddi däremot är nu frisk, åh har överlycklig spenderat så mycket tid som möjligt utomhus.
Så snart apoteket öppnade skickade jag dit M med en handlingslista för bafucin, coldy halsspray - som är värt varje krona!! Åh alvedon.


Nu ikväll är halsen typ bra, rösten på väg tillbaks. Åh imorgon får vi lokalen så då blir det dekoration åh dukning

Sista bilden är väl lite skrämmande, risk för snö, vafaaan, det är väl ändå JULI fortfarande!!!

Av MissJA - 16 juli 2013 17:10

Idag fixas åh trixas det. Vi har gått igenom allt vi redan fixat till brölldopet och festen. (Det är en hel del) i och med det har vi fått bättre koll på vad vi har kvar och så vidare. Parallelt med att packa allt som ska till lokalen har vi fixat småsaker som blivit bortglömda. Nu om en stund ska jag åh tjejerna åka åh handla typ nästan allt som fattas. Det känns skönt att saker åh ting börjar falla på plats.

Men ack vad trist det är att istället för att se fram emot lördagen åh njuta av M's första samestervecka så ska vi plåga oss med det som måste uträttas med förkylningarna som försämrar tillvaron massor. Imorse vaknade jag med värk i varje liten molekyl av kroppen men det som faktiskt är en förbättring är att nu har slemmet släppt. Tur i oturen är väl att vädret är mer som man förväntar sig i slutet av september än mitt i juli. 12 grader, blåsigt åh ostadigt väder lite solglimtar åh någon regnskur lite då åh då.

Längtar till att vara frisk åh att sommaren ska återvända. Lite mer bad, sol bara ben åh sköna kvällar med grillmiddagar åh jordgubbar som dessert.

En bild från tidigare i sommar, då det var sånt väder som jag längtar efter just nu.

Nä, nu ska jag dricka en mugg honungsvatten, byta kläder åh åka iväg på vår shoppingrunda

Av MissJA - 15 juli 2013 22:02

Att denna dag strax är slut är inte någon direkt förlust - tvärtom rätt skönt.

När den nya skrivaren fungerade som den skulle så fuckade mitt ordbehandlingsprogram upp sig ordentligt!! Det kraschar var 5:e minut ungefär. Men nu är festprogrammen utskrivna. Däremot så har sjukstugan avancerat, miimii hade lite feber ikväll åh v säger att hon känner sig slemmig i halsen åh m har ont i huvudet.

När allt strulade som mest idag ville jag bara dö litegrann. Då hade diddi gått runt åh sölat isglass överallt. Det slutade inte bättre än att alla golven var klistriga som bara den. Nu är det skurat igen. Miiimii har fått alvedon, jag vill sova inatt! Alla barnen sover utom miimii som ammar lite. M är hos mina föräldrar åh lämnar festprogrammen för att hon ska sy ihop dem. Tänk att lösa problemet med skrivaren tog oss 8 timmar!! (Ryser lite)

Dax att slutföra, planerna, kurera familjen åh det nu!

Av MissJA - 15 juli 2013 16:39

Tänk att när man inte har ork eller tid för massa krångel, då ska den minsann krånglas så att man vill skrika, men låter bli eftersom energin är slut!

Jävla skrivare!!!!

Nu har M åkt för att köpa en ny skrivare.

Måste laga middag.

Vill lägga mig åh soooooova.

Ska tvätta håret.

Kålmasken (miiimiii) far runt åh hittar saker. Kraschade nyss med pannan före på en duplotraktor.

K åh v är tysta som möss, de har obegränsat med datatid idag.

Diddi har fortfarande nästan 40 grader. Nu får han alvedon åh saft i bäbisnappflaskor. Han är inte så sugen på mat åh dryck annars. Måtte denna förkylning ge med sig snart.

Måtte min åxå göra det.

Slut på gnäll.

Av MissJA - 15 juli 2013 12:36

Esmee sover skönt i min famn, åh det passar fint. Jag tänker försöka softa lite åh ev bli fri förkylningen snabbare. Insåg nyss att jag inte lagt in bilder i inläggen i helgen. Det blir så när jag bloggar från plattan då jag har bilderna på mobilen. Sedan ca en månad tar jag inte med mig mobilen in i sovrummet på nätterna längre.

Av MissJA - 15 juli 2013 12:24

Esmee sover skönt i min famn, åh det passar fint. Jag tänker försöka softa lite åh ev bli fri förkylningen snabbare. Insåg nyss att jag inte lagt in bilder i inläggen i helgen. Det blir så när jag bloggar från plattan då jag har bilderna på mobilen. Sedan ca en månad tar jag inte med mig mobilen in i sovrummet på nätterna längre.

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

Av MissJA - 15 juli 2013 11:56

Idag är det inte nåt vidare mysigt väder ute. Åh det är inte någon superdag heller. Vilket känns skit eftersom vi är inne på slutspurten med festfixet. Men medan jag kurerar mig åh diddi så får M fara på ärenden.

Imorse vaknade jag åh känner mig ruggig. Förkyld åh orkeslös. Det är då som jag önskar att jag ägde en onepiece. Men det är enda gången faktiskt. Visst det är ett mysplagg, men snyggt - nä inte alls!! Åh risken med att äga en sån är att jag blir bekväm åh har den ofta.

Så det kommer inte finnas en sådan i min garderob. För till dessa dagar finns det gott om andra fulmysiga plagg att ta på. Vad sägs om gamla urtvättade mjukisbrallor åh en skön gammal amningströja som är lite lagom trasig? Mysigt åh löfte om att jag inte kommer visa mig utanför dörrarna så länge dessa kläder är på.

Av MissJA - 14 juli 2013 13:03

Tar hand om liten sjukling, lyssnar på gamla avsnitt av sommarpratare åh städar bort dammråttor.
Dessutom så hoppas jag att känslan av en begynnande förkylning ska försvinna spårlöst, utan att först drabba mig. Har faktiskt inte tid att vara förkyld just nu!

Åter till dammråttorna åh den friska bäbisen..

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards