Hönsmamman

Alla inlägg den 18 juli 2013

Av MissJA - 18 juli 2013 23:54

Bord sova nu, men hjärnan vill inte koppla av åh inta viloläge. Det bara flyger runt tankar i huvudet som snöflingor i luften. Åh så länge det snöar runt tankar där inne så kommer inte sömnen av sig själv. Väljer att skriva ner en tanke som var lite... Udda å helt tagen ur tomma intet.

Tänk vad praktiskt om det fanns en fjärrkontroll till hjärnan. Tänk om man kunde trycka på OFF. En bra funktion när tankarna far såhär åh man vill tex. sova. Precis som när man i motsatt läge ibland försöker tänka men hjärnan står still. Det är då man borde kunna trycka på ON.
Eller när man får en fråga på ett ämne som man absolut inte har en tanke på just för tillfället. Det hände mig igår ( jag noppade ögonbryn åh lyssnade på sommarprataren åh så plötsligt kom M åh frågade något om vår bröllopstårta. Det stor still!! Så frustrerande, dessutom krävdes det ett svar snabbt, killen som skulle baka tårtan var i telefonen å väntade.) det är vid sådana tillfällen det skulle vara praktiskt att snabbt kunna byta kanal. Som på en fjärrkontroll. Bara trycka in en knapp åh vips vara helt i synk med de tankarna som berör det aktuella ämnet bortsett från det som nyss upptog allt fokus.

Nä nu ska jag verkligen försöka att hitta min OFFknapp. Sov gott

Av MissJA - 18 juli 2013 21:23

Måste bara lägga upp denna bild!!

Av MissJA - 18 juli 2013 21:21

Snart är det lördag!!

Jag börjar bli nervös, tror att M åxå börjar känna av spänningen lite.

Idag har det varit fullt ös, vi har varit i lokalen åh dukat åh förberett. Det känns som om vi nu är halvfärdiga. Vi hämtade tårtorna - guuud vad fin brölldopstårtan är! Men jag kommer inte att visa bilder på det förrän efter brölldopet... :)

Nu ikväll ska jag fixa med grejer hemma,M ska ut en sväng till till loklen med prylar. Åh han ska åxå köpa några saker på vägen som vi insåg att vi kommer behöva.

Imorgon ska vi fixa färdigt. Bla blåsa upp 76 ballonger, Phu... Typ.

Undra om jag ska pimpa fötterna innan jag hoppar isäng ikväll.. Imorgon blir det tidig morgon. Tänkte hinna mycket innan jag ska göra naglarna. Efter det lär jag vara... Lätt handikappad, e ju inte van långa naglar precis :)

Åh höll på att glömma, jag fick ett underbart brev ifrån mina systrar åh min bästa vän T! De har visst tänkt fixa en möhippa efter bröllopet någongång... Min förkylning ställde visst till det lite. Nåt sånt hade jag inte väntat mig, alla har ju så fullt upp med sitt åh för min del var det ingen fara. Huvudsaken var att M fick en svensexa, det behövde han. Men i vilket fall som helst ska det bli trevligt att göra något ihop med dessa 3 trevliga tjejer :)

Nä, nu sover lillan, dax att sätta lite fart. Så jag får krypa ner mellan lakanen åh sova gott snart....

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards