Hönsmamman

Alla inlägg den 31 maj 2012

Av MissJA - 31 maj 2012 10:03

Förrådet nere kommer inte att bli någons sovrum! Det beslutade vi i förrgår. Där inne kommer vi att fixa en klädkammare. Igår valde vi den färg som väggarna ska bli (färgen heter sweet lime och den köpte vi på flugger färg) och till inköpslistan på IkEA ligger nu inredningen till klädkammaren och väntar på att vi ska åka ner och inhandla det.


K och V kommer att få dela rum. Åh i framtiden kommer även Diddi och MIni dela på det andra rummet. Nu till hösten kommer M åh Diddi flytta in dit så jag själv blir den lidande av minis nattvakna rutiner och amningar mitt i natten precis som det är med en liten nyföding..


Inspiration till K och V's rum hittade jag Här


 

Vi kommer använda oss av grönt vitt och rosa, men inga stjärnor eftersom vi kommer att måla och inte tapetsera. Men vi kommer ha våran expedithylla som på bilden, men andra sängar med lådor under. Ett draperi mitt i rummet kommer att separera deras sovplatser. Med tiden kommer de även få varsinn TV upphängd på väggen på sin sida om rummet =inget bråk om kanalval/filmval.


Jag kommer väl att försöka sätta in bilder här allt efter arbetet blir utfört.. Måste bara få igen min kära iphone först..

Av MissJA - 31 maj 2012 09:51

denna tankegång utspelade sig i mitt huvud i bilen på väg hem efter att ha lämnat V på skolan nu imorse.


Jag satt åh kände hur oerhört trött och slut jag kände mig i hela kropppen. Åh så plötsligt tänkte jag "Kanske är jag gravid nu igen då..." Ungefär i 30 sec satt jag och trodde att jag kanske skulle åka och köpa ett graviditetstest för att ta reda på om det var orsaken till min trötthet innan jag slog mig för pannan och gapskrattade!! Jag ÄR ju verkligen gravid, har sett mini i magen flera gånger vi håller på att fixa här hemma för minis ankomst och jag är i vecka 23+1 idag!!! Snacka om att jag kunde kalla mig både glömsk och för trött för mitt eget bästa  


Men orsaken till tröttheten är att igår somande jag strax efter åtta bara för att vakan vid 23 av att Jag hade ont i HELA kroppen trots att jag går på alvedon forte. Jag var på väg att somna efter 01 men då vaknade Diddi åh skulle ha välling, sedan bökade han på i min säng klöste mig på överkroppen och i ansiktet och slet mig i håret i ca 2 timmar innan han somnade om. (Behöver jag säga att innan han kom till ro igen var jag både riktigt ilsken och på gränsen till gråt?)


Idag är även Diddi trött som bara den.. På det har M återgått i arbete efter sin knäskada men det innebär att jag inte får avlastning med att bära Diddi dude så nu har jag inlett projektet att han inte ska behöva vara i famnen lika mycket som tidigare. Så han går runt och gnäller åh skriker, kastar sig på golvet och rullar runt i bästa trotsanda för att lite senare glömma bort sig i några minuter innan han åter kommer ihåg att han vill åka famntaxi..


Nä nu måste jag fixa lunch, åh stoppa honom i vagnen för en förhoppningsvis lång vila. Då vill jag hinna städa, registrera mina pamperspaket på pampersklubben för mycket poäng. Förbereda middagen och packa ner det jag har kvar i förrådet så jag kan börja måla taket där inne imorgon.


ciao!

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards