Hönsmamman

Alla inlägg den 14 maj 2012

Av MissJA - 14 maj 2012 13:00

Våra badkläder... Vi ska till det nya badhuset och premiärbada idag :D Jag ska även testa min nya gravidtankini i jordgubbsrött.. Hehe!! åh så ska vi förbereda dagens middag, scones och gyllene fisksoppa, mumsigt värre


Får se om det blir lite bilder på det senare..


Tjingeling!!

Av MissJA - 14 maj 2012 12:16


Och vi passade på att ta med Diddi till öppna förskolan. JAg ahr ju tänkt att bli en flitig besökare där nu när Diddi ska bli storebror och alltså inte kommer att börja dagis som grundplanen var..


    

Diddi sprang runt överallt hela tiden vi var där, han fick även en snabb liten fika och var med på nästan hela sångstunden.. Han tyckte det var skoj där.. Vi passade även på att mäta och väga sprattelgubben. ca 10,6kg och ca 75 cm lång fick vi det till och det såg fint ut på kurvan sa bvc sköterskan som vi knackade på hos för att få föra in hans siffror i journalen :) Liten börjar bli stor imorgon har han funnits hos oss i 15 månader!!

Av MissJA - 14 maj 2012 12:02

Igår hade vi fullt upp hela dagen, som vi brukar när det är fint väder och m är på jobbet.

Vi köpte och planterade vår nya svarta vinbärsbuske + en ny blomkruka till vårt fina gräs som fått en ny plats på stubben brevis min nyanlagda salladsstenrös. Runt omkring där kommer jag att placera ut lite färska örter i krukor, hade jag tänkt.. En matig odlingshörna :)


 


Efter att Diddi ätit en sanbb lunch och slocknat redan på skötbordet så gick jag och v ner till parkeringen och plockade tussilago. K cyklade runt hela området som ett jehu och är inte det minsta intresserad av vare sig blommor eller bakning.


   


Mormor B kom aldrig så viu tog oss en cykeltur till rymdlekparken istället. Med oss hade vi mellis, v och jag bakade chokladmuffins med marshmallows i och så tog jag med lite vindruvor och en flaska saft. De stora barnen njöt i lekparken en stund men jag hade det körigt. Mitt i lekparken var det en ordenlig översvämning! åh diddi försökte hela tiden hinna försvinna dit för att ta sig ett litet dopp i det äckliga och kalla vattnet.


 



 


Till middag gjorde jag helgrillad fläskytterfile och kokt potatis med sallad och aioli. Att vara ensam hemma med alla 3, åh grilla innebär att man får god mat efter ett massa springande. Diddi rymde hela tiden så jag fick jaga honom som vanligt, däremellan vända på köttet och hacka salladen. Tur att potatisen kan koka sig själv. En snabb dukning lyckades jag åxå klämma in medan diddi satt i grannarnas sandlåda.


 


Alla åt med god aptit. Efter maten var vi ute i lekparken här hemma en stund och besökte barnens skogskoja lite.



Multitasking... 


       


Vi avslutade allt med att trojkan badade tillsammans och sedan avnjöts kvällsmålet frtamför alvin och gänget 3.

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards