Hönsmamman

Alla inlägg under juni 2013

Av MissJA - 21 juni 2013 23:19

Denna dsg blev riktigt bra :) lagom med allt, god mat, trevligt sällskap, majstång, glada barn, fint väder. Åh som vanligt lite väl kyligt när kvällen närmade sig sitt slut - precis som alltid på midsommar.

Minns förra midsommaren, då stressigt hemma ensam med barnen med foglossning från helvetet, gick på värktabletter, med fogbälte åh kryckor men ville ändå bara skrika av smärta. Åh som om inte det vore nog, ångest över hällsboskolans eventuella nedläggning, det brevet hade dykt upp någon dag före midsommar. Dock var vädret riktigt fint då åxå. Men även den midsommaren slutade bra, med god mat åh trevligt sällskap.

Förresten, testet av den andra foundationen med primer åh puder blev en succe. Sminket satt bra hela dagen. Så nu känns det klart, bara att åka åh köpa det. :)

bild på mig, sminkad. Mamma tyckte att jag skulle satsa på denna look på brölldopet, åh jag tror faktiskt jag är beredd att hålla med

Nä, nu ska jag avsluta kvällen med att beställa dekorationerna till festen.

Nattinatt

Av MissJA - 21 juni 2013 11:42

Idag, i skrivandets stund är vi på väg att åka till flurkmarks midsommarfirande en sväng. Med oss har vi goa lunchmackor, pannkaksrullar med jordgubbssylt åh dricka. Picknicklunch :p

Sen en snabb visit (kanske fika?) hos mina föräldrar åh avslutningsvis midsommar middag hos våra vänner i Holmsund. En blandad kompott som jag hoppas ska bli bra :)

[Bild]

[Bild]

[Bild]

Av MissJA - 20 juni 2013 18:35


  Esmee gillar gåstolen si sådär, diddi älskar den, han lyfter upp den i den lilla ratten åh rusar fram som en dopad galning. Sedan lite då åh då tar han en paus, sätter sig ner i den åh pustar ut..
eftersom han både kan klättra i och ur den själv är det inte mycket att göra...

Av MissJA - 20 juni 2013 07:19

Blev det inte nån bloggning. Jag prioriterade en mysig stund med M, vi såg mammas pojkar tillsammans i sovrummet åh bara mös tillsammans. Eftersom alla vardagssysslor tog så mycket tid, var klockan rätt mycket när vi sett filmen färdigt. Sedan var jag så trött att jag slocknade!

litet annorlunda kvällspyssel

Måste visa vad jag och V såg på morgonen igår innan hon åh resten cyklade iväg på fritids. De här små fåglarna hade typ ett möte i vår ljuskrona.

Av MissJA - 18 juni 2013 22:52

Det kändes lite konstigt att gå åh ta bussen ner på stan! Men det var precis det jag gjorde idag. Lämnade M hemma med barnen en stund.

Nu är allt mitt färdigt till bröllopet utom sminket. Håller på att prova ut en bra foundation, testade en från kicks idag, tänkte testa på make-up store imorgon.

Jag har bla. beställt papper till festprogrammen åh m har beställt mer bläck till skrivaren. Jag har även fixat en till dukningsdetalj till färdig.

För 2 dagar sedan insåg vi att det är inte så värst mycket tid kvar, så det är därmed dax att börja göra alla inköp som kan göras i förväg. Förbereda det som kan förberedas lixom. Det kändes nästan skönt. Nu är det dax att agera, inte bara tänka och planera!

Vi ska vara färdiga med allt som kan fixas innan den 10/7. Göra bort saker tidigt än att stressa på slutet. Att stressa ner i god tid och vara utvilad och full med förväntan inför vår stora dag.


Imorgon ska jag åh M ha myskväll åh se film <3 med bäbis i famnen. Men jag längtar! Mitt i vardagen fylld med småbarn åh måsten är det ett bra knep för att vårda det fina man har.

V har ritat på stenplattorna

Förresten, när jag kom hem från stan kom diddi superglad å berättade att han minsann bajsat på toaletten!! Han är nu utan blöja på dagarna när vi är hemma. Åh vad medvetenheten kommer snabbt när han nu märker vad som händer när det kommer kiss å bajs. Nu när han har blöja på sig fiskar han typ alltid upp snoppen när det kommer kiss, med resultatet att han får kiss på sig ändå. Men han vet ju vad som är att vänta.
Av MissJA - 17 juni 2013 22:46

Dax att summera dagen. Vad har vi pysslat med? Måste faktiskt tänka lite...

Jo, vi åkte till mina föräldrar, för att träffa H, vår toastmadame. Vi fixade den preliminära bordsplaceringen.

Med oss hem kom min gamla balväska. Den har nu fått en makeover. Den hade inte åldrats på ett positivt sätt. Ikväll har jag därför klätt om den och försett den nya handtag. Nu är den uppgraderad till brudväska. (När limmet torkat åh klädnyporna är borta..)

Miiimii har ändrat sina sömnrutiner. Ikväll somnade hon hårt. Jag lyckades till och med byta blöja på henne i sömnen. Sedan vaknade hon kl 21 åh var pigg - suck. Vad säger man? Mindre önskvärt, kanske.

Av MissJA - 16 juni 2013 23:18

Familjen hemma igen :)
Det känns i luften. Det känns rätt, bara. Mindre kusligt. Idag har jag haft huvudvärk. Inte skoj. Så det har inte blivit så mycket. Jo förresten, mamma var här åh vi testa klänningen med rätt bh, åh testat halsbandet till åh det blir bra :D nu fattas bara örhängen.
Jag har färgat håret åxå.

Kollat om gelenaglar, kollat lite på det andra som ska beställas åxå.
Nu är det dax att sova - god natt!

Av MissJA - 15 juni 2013 18:34

Ja, vet att jg tjatar. Men på min blogg skriver jag om det som är och sker i mitt liv. Just nu är det mycket bröllop, barn åh annat familjärt.

Jobbar vidare med bröllopspysslet. Servettringarna blir färdiga ikväll, festprogrammen ska bara finslipas. Funderar lite på övriga detaljer. Vill åka till lokalen en gång till och planera mer konkret vad som behövs och hur det ska fixas. Det underlättar ju sedan när det är dax att göra allt.

Dekorationerna, åh sånt måste snart beställas, därför vill jag inte vänta längre med allt.

Funderar även på varför inte prästen har återkommit än om en tid för möte, vi skulle ju ha det nu under tiden M är sjukskriven, åh det är han endast nästa vecka, sedan är han tillbaks på jobbet. Snart stänger fritids för sommaren åxå, känns spännande att ha möte med prästen om Alla barnen är med!! Får försöka styra upp det på måndag.

Kanske ha servetterna såhär?

Jag gillar ju att greja på med detaljerna, det är roligt. Men det som egentligen är viktigast är inte det utan att alla får en trevlig kväll! Att det är en fest som de uppskattar. Att folk har roligt!! Det är det, som vi vill mest av allt.

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards