Hönsmamman

Alla inlägg den 12 juni 2013

Av MissJA - 12 juni 2013 16:13

Åh vad jag inser hur mycket jag älskar min m när han varit borta som nu! Åh vad glad jag blev när jag såg honom komma åh gå från bussen. Att få ge honom en kram. Åh barnen, Esmee åh diddi blev aldeles lyckliga de åxå.

Visst det går ju bra att vara själv med alla barnen. Men det var tufft när det krocka med skolavslutningen. Ikväll blir det nog att hitta kudden i tid åh se de 2 sista avsnitten av biggest loser. Jag vet inte vem som vann (jag håller på Marcus) men tror nog att Simon tar hem det han är ju helt grym. Fast vem vet?

En bra grej jag fick veta nu när jag lämnade k på fritids är att han får taxi på sommarlovet åxå!! Det hade jag aldrig trott utan ställt in mig på att köra honom själv. Nu får han vara lite med sina kompisar även under lovet. Han har ju inte så mycket vänner runt där vi bor så det känns bra. Även v uppskattade att vara på fritids trots att det är sommarlov. Skoj attfå så mycket tid att leka med sina kompisar! Hon ville ha mrra tid där än vad vi bokat in. Det är så skönt att veta att ens barn trivs på sitt fritids/ dagis.

Förresten, igår kom brevet med all info om diddis inskolning i mitten av augusti - spännande. Det märks hur redo han är att ta det steget nu :)

Av MissJA - 12 juni 2013 06:31

En ny dag tar sakta sin början. Jag har just ammat lilla esmee, åh när jag insåg att väckarklockan snart ringer tänkte jag blogga lite istället för att somna bara för att på några minuter bli skrämd av alarmet.

Idag kommer M hem! Åh vad mina armar har längtat efter att få krama honom! Åh barnen har saknat jonom åxå.

Idag är det ingen stress, phu. Den stress jag hade igår var inte att leka med. Men som det sig bör blev resultatet bra ändå :) Hatar sådana dagar. Nog om det, men det var fruktansvärt onödigt med en p-bot bara för att min biljett blåst på sidan. Men, bara att acceptera åh tyvärr betala :/

Idag är det lite bröllopsrelaterad shopping som ska göras. Lite sånt som vi behöver, som vi lika gärna kan köpa nu som senare. Trist bara att M inte kan komma med. Men ibland är det som det är, åh då får man gilla läget. Allt måste ju fungera, de stora har bara fritids några dagar till. Åh åka runt med alla barnen - nä det är inget jag tror någon av oss skulle uppskatta. Så därför väntar jag inte på att M ska återhämta sig.

Nä, nu ropar diddi och det är hög tid för frukostfix, kanske hemgjord yoghurtglass med flingströssel åh rostad smörgås är en ok frukost?

Ha en skön morgon <3

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards