Hönsmamman

Alla inlägg den 3 april 2011

Av MissJA - 3 april 2011 17:23

Japp det är flera plusgrader här nu. Det som varit isigt är nu en slaskig sörja med grus i (tänk om bostadsrättsföreningen kunde få hit en traktor som skrapade bort slasket istället för att grusa på det när det är minusgrader på morgonen..). Jag har hackat och skottat bort lite mer snö och is från vår uteplats på framsidan samt tagit bort mera snöslask från vår ingång.


Nä nu är det dax att sluta sitta här och blogga, måste skriva en handlingslista eftersom jag ska åka åh handla nu efter att M har kommit hem från jobbet.


  Bilden hittad på google

Av MissJA - 3 april 2011 12:33

damien sover gott i vagnen under promenaden

 
Av MissJA - 3 april 2011 10:11

Förra våren fick jag värsta uppslaget till en roman. Jag började då skriva på den och fick massa positiv feedback på det jag fick ner på papper. Men med graviditeten, allt illamående och senare sömnproblemen och depressionen kom jag av mig totalt. Nu har skrivarlusten sakta börjat vakna till liv. Eller det känns åtmistone så. Jag har återtagit min kreativa spellista och börjat lyssna på de låtarna igen. Nu känns det bara som om jag väntar på DET. En känsla, en stämning då jag bara VET vad det är jag måste skriva för att bygga vidare på historian. Innan det kommer kan jag inte skriva något som blir så vidare bra. Åh när den kommer då bara måste jag skriva, ofta skriver jag så att fingrarna blöder, det gör ont så jag nästan får panik efter ett tag men jag bara MÅSTE fortsätta. Jag kan inte sluta skriva förrän jag har nått målet på den ordström som då pågår i mitt huvud..


Just nu längtar jag dit. Men jag vet att det kan ta dagar, veckor eller kanske till och med månader innan det dyker upp och då gäller det att vara väl förberedd.. Jag vet att mina första läsare väntar ivrigt på fortsättningen åh det gör jag åxå - eftersom jag inte vet hur det kommer att gå för personerna i boken...

Av MissJA - 3 april 2011 09:59

Nu sitter jag här, ganska nyligen uppstigen. Igår var det en lite annorlunda dag. Vi hälsade på hemma hos mina föräldrar och D sov nästan ingenting eller åtminstone bara kortare stunder hela dagen. Åh somnade sent igår för natten. Nu har han inte riktigt hunnit vakna än för morgonen. Han vaknade till som snabbast för att äta och halvsov sig igenom amningen sedan somnade han om. Så pass hårt att jag med lätthet kunde lägga ifrån mig honom och gå från sovrummet. Visst storbarnen har hunnit få lite frukost tidigare på morgonen. V innan M åkte till jobbet åh K (som kräktes igår efter att han somnat för natten) har fått smörgåsrån av mig nu under morgonen. Vi tror att han bara har ätit för mycket igår och att hans mage inte klarade av det (hoppas på det i alla fall) men i alla fall tar vi det lugnt med maten idag och han får vara hemma från skolan imorgon. Jag anser nämligen inte att man kan skicka ett barn till skolan/ dagis förrän de kan äta som vanligt..


Det enda trista med detta bakslag är att jag hade planerat att vi skulle åka på ica maxi och handla lite idag. Jag har spanat in lövbiffen som var billig i veckan och tänkt göra sjömansbiff. Men nu får jag vänta med att åka till affären tills M slutat jobba och åka iväg och handla ikväll. Dagens mat blir med andra ord mycket enklare. Det blir nog makaronipudding för alla utom mig. Jag tar en näringsdryck istället. Eftersom det inte finns någon glutenfri pasta hemma. Hade kunnat äta av pajen jag gjort igår om jag inte tyckt den blev så misslyckad att hela pajen (inte den 1/4-del som åts till middag) att jag skrapade ner den i soporna. Mitt humör var verkligen inte på topp igår kväll.. Då tog det gamla ätstörda beteendet över och jag kastade bort maten, på så sätt kunde inte ens jag som tyckte den var god äta upp den och med andra ord inte bli lika fet som jag kunde ha blivit av den..

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards