Hönsmamman

Alla inlägg den 3 juni 2012

Av MissJA - 3 juni 2012 10:44

Fy bubblan så trött jag är idag!!

Orsak: inatt har jag PLÅGATS av onda förvärkar. Det höll i sig i nästan 3 timmar innan min värktablett lyckades få bort den fruktade mensvärksliknande smärtan från nedre delen av magen och ländryggen. Jag var på vippen att ringa till 1177 för att ta reda på om jag behövde bli orolig på riktigt eller om jag kunde ta det hela med ro. Det värsta var att livmodern var så spänd så långa stunder åh när det drog åt så hade jag tom svårt att ligga still pga intensiteten i ryggvärken. Låg och funderade på om jag skulle leta fram min vetevärmare eller om det var att överdriva. Jag letade inte upp den, ville inte göra för stor grej av det. Men undrade åxå om lilla mini hade planer på att bli en sommarbäbis istället förden höstbäbis vi förväntar oss att mini ska vara.. Problemet är ju bara om mini skulle födas nu, eftersom det skulle innebära att mini försvinner från oss för alltid. Det är ju snart gränsen mellan eventuellt liv och död passeras.


Nu har jag fortfarande lite mensvärksliknande smärta i ryggslutet, men mina förvärkar har upphört. Bör ju tilläggas att min värktablett som jag tog inatt har effekt i ca 24 timmar så tekniskt sett ska den fortfarande ha några timmar med smärtstillande egenskaper kvar att ge..


Nu i dagsljus och relativt smärtfri är jag inte orolig för att mini tänker göra för tidig entre. Men svär över den missade nattsömen. Googlade lite på braxton-hiks eller vad det nu kallas för åh där står det att man kan få jobbiga förvärkar när man är för aktiv, men hur aktiv är man mitt i natten när man ligger i sängen och sover?? Varför är det bara då jag får sådana skitonda förvärkar?? Måste nog börja skriva ihop en lista på frågor till min BM eftersom mitt minne är ungefär lika långt som hos en guldfisk..

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards