Hönsmamman

Alla inlägg den 15 mars 2012

Av MissJA - 15 mars 2012 17:18

Magen har svällt upp, åh börjar faktiskt likna en liten gravidkula, men än är det såklart bara svullna tarmar. Köpte 2 toppar på hm. åh när jag kom hem grävde jag fram mina gravidjeans. så nu sitter jag här i gravidkläder... IGEN!!


Var på freja tidiagre idag och där konstaterade vi att denna graviditet hjälper mig att acceptera läget bättre. Att lyckas med konststycket att fortsätta äta som jag måste fast jag ibland känner mig fruktat fet.. Det gör det ju inte lättare när ex. V tidigare i veckan sa "mamma jag tycker om dig fast din mage är stor." eller när K för några veckor sedan pekade på min mage och sa bäbis.. Jag sa bara att nä, mamma är bara lite tjock..


Eftersom detta fortfarande är en hemlighet så vet såklart barnen ingenting heller. Om de skulle veta skulle alla inkl. främlingar på stan veta om att mamma har en bäbis i magen igen..


Om en vecka på lördag så kommer första magbilden att läggas in här, precis som sist tar jag udda veckor. från v 13+0 alltså..

Av MissJA - 15 mars 2012 16:07

Idag tyckte jag att det var dax att fylla på det som fattades i Diddis (Damiens smeknamn) garderob. Han har ju hunnit bli lite drygt 73cm så med andra ord börjar han växa ur strl 74. Så jag plockade fram kartongen med lånekläder från kusin K och plockade fram strl 74/80 åh 80. Dessutom så har han inga galonkläder/överdragskläder.


På barnens hus som håller på att flytta hade allt vi var ute efter slut, men det blev ett påslakanset och en liten plastdumper till Diddi. Bättre lycka fick vi på Kappahl där vi (ofyndade) till fullpris överdragskläder. Men på stadium hittade vi ett oväntat fynd   en cykelhjälm till Diddi för 99kr!! som hittat 


Sedan hittade jag 2 toppar på H&M. På väg hem köpte vi en liten milkshake som vi tre delade på, Diddi tyckte det var jättegott. Sedan åkte vi hem och testade kläderna ute i det blöta vädret, de höll vätan ganska bra, dock så pallade de inte när liten satt sig i en pöl. Eller ja han lade sig på magen åxå och försökte dricka vattnet   men sånt som de små såklart ska försöka sig på förr eller senare. (Vad synd att man inte kan tejåa fast tutten i munnen på dom tills de får vett nog att låta bli).


       


Nu spelar K och V nåt nytt tv-spel, vi tvättar all tvätt vi kunde hitta ute i tvättstugan åh matte har precis fått middagen klar. dax att sluta skriva för denna gång.


see ya.. nu när jag har en ny fin dator blir det mera bloggande :p

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards