Hönsmamman

Alla inlägg den 21 januari 2015

Av MissJA - 21 januari 2015 14:20

Inte nog med att vi är med E på sjukhuset nu då ringer telefonen... hej vi har en tid för att operera ditt bråck på måndag här i Umeå! Blev nervös över det, lite såhär, men nu?! Shit!! Hur blir det då?? Äh lika bra, vi tar allt på en gång.... Har man snart väntat ett år på sin operation så är det kanske bäst att ta det som erbjuds...

Nu sitter jag å väntar på en tid hos min läkare å sen på det lämna blodprover inför på måndag!! Tur att man kan effektivisera saker ibland.

Av MissJA - 21 januari 2015 11:12


 

vi är nu på Barn 2 å pappa kom hit. Med sig hade han bla hennes dyrbaraste skatt. Den blå hopphästen!!

Tyvärr så vill hon inte äta :( vilket i sig är förståeligt med frätskador i mun, svalg och matstrupe. Så just nu tror jag det blir till att använda sonden ett tag. Å så länge hon har problem med maten blir vi förmodligen kvar här.

Bilder från tidigare idag


Nya nallar till damen

Av MissJA - 21 januari 2015 06:02

Jag har fört anteckningar sedan förra blogginlägget. Här på IVA får man ju inte ha igång mobilen. Tänkte att jag skulle ge en liten uppdatering, så ni som ids får ta del av anteckningarna.

Hon kan dricka! Hon har både ammat å druckit Ramlösa. Ett tag satt hon å ropade efter hamburgare! Vilken lycka! Det tror därför att hon mot alla odds rätt snart kommer att slippa sonden. Nyss kopplades det bort lite sladdar såsom EKG å blodtrycksmätare.

Lite tidigare ikväll kom en flygläkare förbi och presenterade sig och frågade hur E mår nu. Han berättade att de hade fått veta att hon eventuellt skulle flygas till Stockholm med dom. Men det ser ut som om vi slipper det.

Återigen slås jag av tacksamhet, denna gång över att vi bor i det land vi gör. Att sjukvården är något vi alla bidrar till och alla har rätt till. Ryser vid tanken på om vi te.x vore amerikaner. Fatta vad denna olycka hade kostat! Å tänk vilka konsekvenser det ger för den som inte har råd.

Natten har varit lugn. E å jag har sovit tillsammans. Hon har till och med pratat lite i sömnen :) å så har hon ammat lite då å då. Jag är så glad att hon fixar det. Det känns som ett gott tecken. Det ger hopp om att detta trots allt kommer gå bra. Jag har inte sovit så bra. Miljön är ny å när det springer runt folk så blir det för mig som att sova med ena ögat öppet. Mot morgonen började huvudvärken dyka upp. Å då insåg jag hur mycket vätskebrist jag måste ha. Sen vi kom till sjukhuset så hade jag knappt druckit nåt. Men det har jag åtgärdat nu.

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards