Hönsmamman

Alla inlägg den 20 januari 2015

Av MissJA - 20 januari 2015 18:55

idag åt E propplösningspulver så dagen ändrades snabbt om. Bullbak, handling och mys blev inställd. Det ersattes med ambulans till sjukhuset å en inläggning på IVA. Frätskador i munnen å på ena handen. Lilla hjärtat mammas, den oro å ångest man får när ens barn råkar ut för något är hemsk. Deras smärta och skrik skär igenom allt. Det är när olyckan är framme som man på riktigt inser vilken tur man har när man bor ett par minuter från ett Universitetssjukhus.

Nu har hon varit på operation och blivit undersökt. De behöver inte hålla henne intuberad, men hon kan inte äta på ett tag och har därför fått en sond. Nu sitter jag här bredvid mitt lilla knyte som sover gott å väntar på att få mera svar å att plastikkirurgerna ska kolla till hennes skadade hand.

Det är när katastrofen är framme då lär man sig mycket om ens omgivning. Jag är otroligt tacksam över mina grannar som hjälpte till med D när jag skulle åka iväg med E. Å över min superhjältevän T som släppte allt å kom till oss på sjukhuset. Alla borde få ha en sån vän.

Nu har kirurgen tittat på handen. Å det ser inte akut ut. Plastikkirurgerna som kommer imorgon avgör om något behöver göras.
Läkaren som utförde undersökningen har varit förbi å hon har en del frätskador i matstrupen å det kan medföra problem även om han inte trodde det. Hon ska äta magmedicin för att hjälpa kroppen läka å har sond (som hon redan dragit ur en gång) för att hon ska få i sig näring medan det gör ont i mun och hals. Hon ska även få lokalbedövningssalva till munnen under den tid hon har behov av det.

Av MissJA - 20 januari 2015 08:34

Igår fick dessa två sötkottar feber. Med god framförhållning ringde jag jobbet på väg till stallet igår efter jobbet å sa att jag skulle va hemma idag. Bättre att va ute i god tid så att de hinner fixa vikarie. Å idag verkar deras feber va över. Skönt. Jag förstår inte riktigt folk som gnäller på att behöva ta en vabdag här och där. Jag tycker det är rätt mysigt. Men det är klart om det är vab superduperofta blir man ju less.

Jag är bakistrött idag eftersom jag inte somnade förrän närmare ettsnåret å det efter mer hjälp av ännu en tablett = bakistrött

Tanken är att vi ska passa på att baka bullar åh semmelbullar så vi är förberedda för en skön vårvinter med gofika i frysen.

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards