Hönsmamman

Alla inlägg den 18 april 2014

Av MissJA - 18 april 2014 21:21

Lov...

Så mycket roligt vi ska ha!

Vi ska minsann göra både ditt å datt å mysa åxå.

Så kommer lovet/ loven....

Det ska bråkas å kivas, svårt att alla är nöjda samtidigt. Som förälder får man några gråa hårstrån. Medan man servar med mat osv.

Å om turen verkligen vänder ryggen till så blir ledigheten till sjukdagar utan frånvaro från skolan.

Fy fabian vad trööökigt det är att va hängig å febrig när man vill orka klä ut barnen till påskkärringar för att de ska få göra det, eller anordna en äggjakt eller bara orka göra nåt kul, bio, badhus, stallet, hälsa på folk, leka med kompisar osv. När man som idag bara vill ligga död i soffan å se på barnen som leker fint (troligt?) . Inte springa runt i lekparken å frysa...

Just nu är det jag å E som är lite febriga, å k har haft 3 stora kramper under dagen. Misstänker att de är den (fula ord) infekterade stortån!!


Hehe, jag läste igenom detta när jag skrivit det färdigt. Herregud, jag gnäller ju helt galet!! Men, jag skrev från hjärtat. Å just nu är det inte bättre än så.
Men, imorgon är det en ny dag. Jag ska stilla min stallabstinens om jag så dör på kuppen (skämt åsido, men med lite piller funkar det säkert) sen ska vi ha en mysig påskafton, med godis (vi gör uppehåll med de godisfria veckorna över påsken) gofika å smörgåstårta till middag, för det blir nog bra. Så det så!

Vi fick ju tillslut tummen ur (piiip) å påskpyntade lite.. Eller Vilda gjorde det, hon är en så duktig tjej <3

Av MissJA - 18 april 2014 18:30

Min fina Kim, han är så glad trots att han har det kämpigt. Idag har han haft 2 kramper när han cyklat. Så nu törs jag inte låta honom cykla. Å nyss satt han å gungade i väldans fart då slog det mig, tänk om han får en kramp nu!! Ibland vill man bara skydda sina barn allt vad man kan. Men man kan ju inte skydda dem mot allt. De måste ju få leva å lära sig av sina misstag. Tyvärr fungerar inte det tänket på ett barn med epilepsi.

Av MissJA - 18 april 2014 16:33


  Innan jag började filma henne hade hon med ytterst lite hjälp fått på sig strumpbyxorna å själv fått på sig kjolen, skon å mössan..


Av MissJA - 18 april 2014 15:33

Idag är jag inte pigg. Tempen håller sig över 38 å motvilligt accepterade jag att det inte blev att åka till stallet idag heller. :/

Men jag har ändå förberett lite gott till påskafton, mjölkfri smörgåstårta å drömrulltårta som är grunden till den påskbakelse som ska toppas med grädde, färska jordgubbar å mango.

Sen har jag vilat lite i sängen med en härlig tidning dressyrmagasinet. Jag funderar å funderar på att försöka byta karriär, kanske plugga till nåt. Tankarna har en tid gått till att försöka utbilda mig så jag kan jobba mer med hästar. Alla de utbildningarna verkar bara finnas på annan ort, typ flyinge å strömsholm. Vissa verkar vara på diastans andra intensiva under kortare tid. Jag blir sugen, ansökningstiden till i höst är slut men kanske nästa höst. Då är barnen större å första dagisåret för E är avklarat.

Just nu är jag med de 3 yngsta i lekparken, trots att jag inte mår bra så måste ju barnen få sin utevistelse.

Stackars k ligger inne å vilar, han har haft en kramp till idag, båda har han fått på cykeln :(

Nä nu bråkas det, så jag ska ta tillfället i akt att gå in.

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards